Οι Γυναίκες Στον Κλάδο Της Πληροφορικής

Οι Γυναίκες Στον Κλάδο Της Πληροφορικής

Οι γυναίκες στον κλάδο της Πληροφορικής είναι τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης που υπογράφει υπερήφανα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Εξέχουσες προσωπικότητες και διακεκριμένες επαγγελματίες, με κύρια όπλα τον δυναμισμό, την πυγμή και την τόλμη θα μοιραστούν σε ένα ζωντανό διάλογο τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους καριέρας.

Πρόκειται για τον 3ο στη σειρά μηνιαίο διάλογο, που θα πραγματοποιήσει η εταιρία Πληροφορικής Cisco και Το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων, στο πλαίσιο της λειτουργίας του DT&S, με την επιστημονική επιμέλεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Η 3η εκδήλωση των Digital Talks @ DT&S με τίτλο «Οι Γυναίκες στον Κλάδο της Πληροφορικής» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου, στις 16:00 με στόχο την ανάδειξη της θέσης της γυναίκας στην αγορά του ΙCT.

Οι γυναίκες έχουν μπει δυναμικά στη βιομηχανία της πληροφορικής! Διατηρούν επιτελικές θέσεις σε εταιρίες του κλάδου Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, έχουν σημαντική συμβολή στην ερευνητική διαδικασία νέων τεχνολογιών, ενώ πρωτοπορούν στην ίδρυση νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση «Οι Γυναίκες στον Κλάδο της Πληροφορικής» θα έχει τρία ιδιαίτερα πάνελ, απαρτιζόμενα από καταξιωμένες γυναίκες στον χώρο της αγοράς εργασίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και πολύ επιτυχημένες γυναίκες στους χώρους των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

Οι εξαίρετες κυρίες θα μιλήσουν για τη θέση των γυναικών ως επαγγελματίες της αγοράς Πληροφορικής, για την διαδρομή των γυναικών στον πολιτικό στίβο, την ακαδημαϊκή καριέρα των γυναικών, αλλά και τις γυναίκες που ασχολήθηκαν με τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Σήμερα η γυναίκα διακρίνεται και διαπρέπει στον κόσμο της τεχνολογίας και της επικοινωνίας και ανοίγει νέους ορίζοντες, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα των περασμένων ετών!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πιστός στην αρχή της ισότητας και των ίσων ευκαιριών, στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις που προωθούν νέες ιδέες, καινοτόμες προσεγγίσεις και ανάπτυξη διαλόγων!

Εάν επιθυμείς να συνδράμεις με την παρουσία σου, παρακολουθώντας τον διάλογο που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Οι Γυναίκες στον Κλάδο της Πληροφορικής», πρόλαβε να δηλώσεις τη συμμετοχή σου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα