Οι πρωταγωνιστές της φετινής καμπάνιας του Campari μοιράστηκαν το πάθος τους για δημιουργία σε έξι συναρπαστικά Masterclasses

Οι πρωταγωνιστές της φετινής καμπάνιας του Campari μοιράστηκαν το πάθος τους για δημιουργία 
σε έξι συναρπαστικά Masterclasses

Η κορύφωση της φετινής καμπάνιας με τα Campari Masterclasses συγκέντρωσε περισσότερες από 1.000 δηλώσεις συμμετοχής

Αθήνα, 27 Μαΐου 2021 – Η υποκριτική, η γαστρονομία, η μουσική σύνθεση, η φωτογραφία, ο χορός και οι τεχνικές του mixology είχαν την τιμητική τους στη φετινή digital καμπάνια του φλογερού aperitif Campari. Καταξιωμένοι εκπρόσωποι από κάθε έναν από τους έξι αυτούς χώρους, μοιράστηκαν με το ευρύ κοινό τις γνώσεις, το πάθος τους και όλα όσα τους εμπνέουν, μέσα από ισάριθμα online Masterclasses που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και συγκέντρωσαν περισσότερες από 1.000 δηλώσεις συμμετοχής.

Τα Masterclasses αποτέλεσαν βασικό συστατικό της μοναδικής digital καμπάνιας που σχεδίασε φέτος το iconic brand Campari με κυρίαρχο στοιχείο το πάθος για δημιουργικότητα από όποιον χώρο και αν προέρχεται. Έτσι, 120 τυχεροί, που προέκυψαν από σχετική κλήρωση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live το Masterclass της επιλογής τους με έναν από τους έξι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, τον brand ambassador του Campari Αποστόλη Τότσικα, τον chef ambassador του Campari Ανδρέα Λαγό, τον ηθοποιό και μουσικό-συνθέτη Γιώργο Παπαγεωργίου που επιμελήθηκε και την μουσική σύνθεση του video clip, τον φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο, τη χορεύτρια-χορογράφο Ίριδα Παπουτσή και τη mixologist Μαίρη Ταλαιπώρου.

Σε ένα κατακόκκινο set up, παρέα με το απόλυτο aperitivo Campari Tonic, οι πρωταγωνιστές υποδέχτηκαν online τους συμμετέχοντες, μοιράστηκαν μαζί τους τη δική τους πορεία στην αναζήτηση του πάθους που τους έκανε πρωταγωνιστές στον τομέα τους και συνομίλησαν με το κοινό, απαντώντας ζωντανά σε κάθε ερώτηση.

Το Campari, άρρηκτα συνδεδεμένο με την τέχνη και τη δημιουργικότητα, κάλεσε μέσα από αυτή την ξεχωριστή καμπάνια το κοινό να κάνει το πάθος του πρωταγωνιστή και να ανακαλύψει το δικό του Red Passion.

Is your Passion Red?

Δες το video της καμπάνιας Campari Masterclasses:

Δες το video από τα Campari Masterclasses:

#Campari

#Campariredpassion

#Camparitonic

#camparigreece

#Camparimasterclasses

#Camparitonic

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα