Στις 10 Μαΐου ολοκληρώνεται η υποβολή συμμετοχών για το 3ο TihioRace, την απόλυτη δρομική εμπειρία

Στις 10 Μαΐου ολοκληρώνεται η υποβολή συμμετοχών για το 3ο TihioRace, την απόλυτη δρομική εμπειρία

Πλούσια δώρα και σημαντικοί συμμετέχοντες συνθέτουν τη φετινή Διοργάνωση

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη μοναδική δρομική εμπειρία του 3 TihioRace που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στο Τείχιο Δωρίδος στην Φωκίδα, καθώς η υποβολή των συμμετοχών ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 10 Μαΐου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του TihioRace, που στόχο έχει την προώθηση και την προβολή του αθλήματος του ορεινού τρεξίματος, καθώς και την ανάδειξη της όμορφης περιοχής του Τειχίου και της Δωρίδας, για ακόμα μία χρονιά, έχει εξασφαλίσει σημαντικά δώρα για τους νικητές και τους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης, των οποίων η αξία ξεπερνά τις € 5.000, καθιστώντας το TihioRace τη Διοργάνωση με τα πιο πλούσια δώρα πανελλαδικά:

-Ο 1ος νικητής γενικής κατάταξης των 50 Km κερδίζει 4 διανυκτερεύσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, προσφορά του TRAVELPLAN

-Ο 1ος νικητής γενικής κατάταξης των 27 km κερδίζει 1 κινητό, προσφορά της QELECTRONICS

-Ο 1oς νικητής γενικής κατάταξης των 15 km κερδίζει μια 1 διήμερη διαμονή στην Σέριφο στο Ξενοδοχείο COCOMAT

-Ο 2ος και ο 3ος νικητής γενικής κατάταξης των 15, 27 και 50 km στην κατηγορία ανδρών κερδίζουν Smartphones Alcatel της εταιρίας TCT MOBILE EUROPE

-Η 1 νικήτρια των 15, 27 και 50 km στην κατηγορία των γυναικών κερδίζουν Alcatel Smartphones της εταιρίας TCT MOBILE EUROPE

-Η 2η και η 3η νικήτρια των 15, 27 και 50 km στην κατηγορία των γυναικών κερδίζουν tablets E-STAR

-Οι πρώτοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών κάθε αγώνα κερδίζουν εισιτήρια για τα Ster Cinemas και passes δωρεάν εισόδου για το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, Allou! Fun Park.

Επιπλέον, για όλους τους αθλητές θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με τα παρακάτω δώρα:

-4 tablets E-STAR

-1 Smartphone Alcatel

-1 Bluetooth FERRARI CAVALLINO GT1, προσφορά της IGE A.E

-2 ηλεκτρικά πατίνια

-2 δωροεπιταγές αθλητικών ειδών, προσφορά της εταιρίας PULSE

-1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, προσφορά της εταιρίας RUNNERSTORE

Στη φετινή Διοργάνωση, για πρώτη φορά, θα συμμετέχουν σημαντικοί αθλητές και επώνυμοι όπως μεταξύ άλλων, ο Πρωταθλητής kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, η Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, η Ολυμπιονίκης του τριπλούν Πηγή Δεβετζή, η ηθοποιός και blogger Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη και ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου, ο οποίος θα επιμεληθεί και το Pasta Party που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του αγώνα για τους συμμετέχοντες. Επίσης, σημαντικοί δρομείς θα λάβουν και φέτος μέρος στο TihioRace, μεταξύ των οποίων και οι Νίκος Κωστόπουλος, Γιώργος Διαλεκτός, Αλέξης Καμπουρόπουλος, Μαρία Μάλαϊ, Γεωργία Μαντά, Λευτέρης Παρασκευάς, Κυριάκος Κάρλος, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο Φάνης Αρκουμάνης. Επίσης, θα τιμήσει με την παρουσία της τη Διοργάνωση η παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτρια, Ελένη Καραΐνδρου η οποία θα συμμετέχει και στις απονομές των αθλητών.

Το TihioRace περιλαμβάνει όλες τις ηλικιακές κατηγορίες για άντρες και γυναίκες σε 4 χιλιομετρικές κατηγορίες των 5 χλμ, των 15 χλμ, των 27 χλμ και το Wolf’s Race, τη νέα διαδρομή των 50 χλμ, που υπόσχεται την απόλυτη δρομική εμπειρία, ενώ μεταξύ των άλλων παροχών, εξασφαλίζεται η κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών δαπανών σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Επισκεφθείτε το www.tihiorace.gr, μέχρι και την Τρίτη 10 Μαΐου και δηλώστε συμμετοχή στον 3 συναρπαστικό αγώνα ορεινού τρεξίματος TihioRace για να ζήσετε και εσείς μία μοναδική δρομική εμπειρία, με πλούσια δώρα για τους νικητές όλων των κατηγοριών!

Ο 3 αγώνας ορεινού δρομου TihioRace θα μεταδοθεί με live streaming από το επίσημο site της Διοργάνωσης, www.tihiorace.gr.

3o TihioRace 2016 - www.tihiorace.gr


SHARE:

24Media Network