Τα BREAD FACTORY Προσφέρουν Κάθε Μέρα Και Κάτι Ακόμα Με Επίκεντρο Τον άνθρωπο, Την Κοινωνία, Το Περιβάλλον

Τα BREAD FACTORY Προσφέρουν Κάθε Μέρα Και Κάτι Ακόμα 
Με Επίκεντρο Τον άνθρωπο, Την Κοινωνία, Το Περιβάλλον

Η εταιρία BREAD FACTORY έχοντας πλήρη αίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, ανανεώνει τη δέσμευσή της για προσφορά.

Με αστείρευτη κοινωνική ευαισθησία έχει ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα δράσεων ΕΚΕ με επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη ολοκληρώσει δωρεές στον τομέα της Υγείας και στον αγώνα ενάντια στον COVID-19, έχει προσφέρει προϊόντα σε κοινωνικούς φορείς, έχει ενσωματώσει βιοδιασπώμενα καλαμάκια και ανακυκλώσιμες συσκευασίες στα καταστήματά της, ενώ προγραμματίζονται δράσεις γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Παράλληλα, οργανώνει ένα πρόγραμμα ενεργειών με στόχο την προστασία και ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων του τόπου μας.

Αθήνα 9 Απριλίου 2021:

Τα BREAD FACTORY στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας και την Κιβωτό του Κόσμου – Παραδόθηκαν οι στολές νοσηλευτών στο «Σωτηρία»

Τα BREAD FACTORY βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στην τοπική Κοινωνία της Λάρισας, μέσω δωρεάς εορταστικών εδεσμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Τα προϊόντα παρέδωσε η υπεύθυνη του καταστήματος της Λάρισας κα Αλεξανδροπούλου Μαρία, τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Εξάλλου τα BREAD FACTORY, έχοντας ως κεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά, προσέφερε προϊόντα της στην Κιβωτό του Κόσμου, για την κάλυψη αναγκών διατροφής των παιδιών που διαβιώνουν στα εννιά σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας.

Επίσης τα BREAD FACTORY ολοκλήρωσαν την διαδικασία παράδοσης στο Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία» χιλίων διακοσίων (στολών) και χιλίων διακοσίων τσουρεκιών για τους εργαζομένους.

Λάρισα, 12 Μαΐου 2021

Τα BREAD FACTORY προχωρούν σε δωρεά 2 κλινών ΜΕΘ στο Γενικό και Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Τα BREAD FACTORY, βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στην τοπική Κοινωνία της Λάρισας, για την δωρεά 2 κλινών ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για την παράδοση των κλινών βρέθηκε στην Λάρισα ο CEO της εταιρίας κος Παναγιώτης Δημητρόπουλος ο οποίος δεσμεύτηκε ενώπιον του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού και των Διοικητών των νοσοκομείων κ. Γρ. Βλαχάκη (Γενικό) και κ. Δ. Κατσικονούρη (Πανεπιστημιακό), για την συνέχιση της προσφοράς «όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη» αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή και το έργο που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτή τη δύσκολη περίοδο τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο.

Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα