Τα My market υποστηρίζουν έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish

Τα My market υποστηρίζουν έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish

Βρείτε τις Πασχαλινές Λαμπάδες σε επιλεγμένα My market σε όλη την Ελλάδα και στο eshop.mymarket.gr

Τα My market, στηρίζουν έμπρακτατο έργο του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φέτος το Πάσχα διαθέτουν σε επιλεγμένακαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο eshop, πασχαλινές λαμπάδες που έχουν δημιουργήσει οιεθελοντές του Make-A-Wish. Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων θα διατεθούν για να ενισχύσουντο έργο του φορέα, υλοποιώντας ευχές παιδιών που χρειάζονται τη σωματική καισυναισθηματική δύναμη για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Επιλέγοντας μία λαμπάδα του Make-A-Wish, ως δώρο σε αγαπημέναπρόσωπα, προσφέρουμε ουσιαστική στήριξη στο φορέα και δίνουμε το κίνητρο σεκάθε παιδί που νοσεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η εκπλήρωση μιας ευχής δενείναι μια ακόμη εκδήλωση ή ένα πάρτι ή ένα δώρο. Είναι μία εμπειρία πουσυμπορεύεται με την ασθένεια, σαν το παράθυρο στο φως και αποτελεί αναπόσπαστομέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Σήμεραπερισσότερα από 220 παιδιά περιμένουν η ευχή τους να γίνει πραγματικότητα και οΟργανισμός βιώνει μία συνεχιζόμενη αγωνία να πραγματοποιήσει τις ευχές τουςπαρά τις συνεχιζόμενες δυσκολίες της πανδημίας.

Οι Πασχαλινές Λαμπάδες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήΕλλάδος) διατίθενται σε δύο διαφορετικά σχέδια στην τιμή των 5€ και 8€αντίστοιχα και μπορεί κανείς να τις βρει σε επιλεγμένα My market στην Αττική και στις εξής πόλεις: Αγρίνιο, Βόλο,Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Τρίκαλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα