Τα νέα ασύρματα ακουστικά της HONOR γίνονται το πιο value for money tech gadget της αγοράς

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της HONOR γίνονται το πιο value for money tech gadget της αγοράς

H HONOR , το νεανικό brand τεχνολογίας παρουσίασε το Μάιο τα νέα ακουστικά HONOR Magic Earbuds με πραγματικό ασύρματο στερεοφωνικό ήχο (True Wireless Stereo /TWS) και τεχνολογία μείωσης θορύβου τριπλού μικροφώνου.

Η HONOR δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη της στον καταναλωτή κάνει τα Magic Earbuds ακόμα πιο προσιτά και από 129 Ευρώ αρχική τιμή , τα φέρνει σε προσφορά στα 109 Ευρώ και είναι πλέον τα μόνα στην κατηγορία τους που προσφέρουν αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή τη τιμή!

Ειδικότερα, τα Honor Magic Earbuds είναι εξοπλισμένα με υβριδική τεχνολογία ANC feed forward-feedback, που μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο έως και 32 dB στο παρασκήνιο.

Τα Magic Earbuds υιοθετούν εργονομικό design με τρία μεγέθη άκρων από σιλικόνη για να διασφαλιστεί η σωστή και καλή εφαρμογή. Τα Honor Magic Earbuds έχουν βάρος 5,5 γραμμάρια για κάθε ακουστικό και 51 γραμμάρια για τη θήκη φόρτισης, προσφέρουν περίπου 3,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 2,5 ώρες κλήσεων με μία μόνο φόρτιση, ενώ με τη θήκη φόρτισης η αυτονομία φθάνει συνολικά τις 14,5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα