Τα ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. στηρίζουν το Δείπνο Αγάπης και στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη

Τα ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. στηρίζουν το Δείπνο Αγάπης και στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη

Τα OK! Anytime Markets πάντα ευαισθητοποιημένα και κοντά στις ευπαθείς ομάδες, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σημαντική πρωτοβουλία, τη στήριξη του πολύτιμου έργου της εθελοντικής οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης».

Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε μια ακόμα κίνηση αλτρουισμού, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με άξονα την κοινωνία και ιδιαίτερα σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα προσφοράς, τοποθετήθηκαν ειδικοί κάδοι συλλογής τροφίμων σε όλα τα καταστήματα OK! Anytime Markets και OK Grocery Super Market & Deli, που βρίσκονται εντός Αττικής, με στόχο τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Κατά συνέπεια οι καταναλωτές που επιθυμούν να στηρίξουν την ενέργεια έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας είτε έτοιμα προς κατανάλωση είτε για χρήση ως πρώτη ύλη, με στόχο τη δημιουργία γευμάτων και τη διανομή τους από το Δείπνο Αγάπης.

Το Δείπνο Αγάπης ξεκίνησε ένα ταξίδι προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες και συγκεκριμένα στους άστεγους συμπολίτες μας, δημιουργώντας και προσφέροντας γεύματα αγάπης και ανθρωπιάς. Αναγνωρίζοντας ότι τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η ανάγκη για προσφορά είναι πιο έντονη, τα ΟΚ! Anytime Markets δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχα και θέλησαν να συμμετέχουν ενεργά, ώστε να μην υπάρξει συνάνθρωπος μας που να μην έχει εξασφαλίσει το καθημερινό του φαγητό.

Η κα Μαριάννα Πέππα, ιδρύτρια της ΜΚΟ Δείπνο Αγάπης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε έναν δυνατό σύμμαχο και υποστηρικτή της ενέργειας μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τα ΟΚ! Anytime Markets ώστε να μην υπάρξει συνάνθρωπος μας που να μην έχει εξασφαλίσει το καθημερινό του φαγητό. Δε μπορούμε πια να προσπερνάμε στον δρόμο αυτούς τους ανθρώπους, και ελπίζουμε στη θετική ανταπόκριση του κοινού στο έργο μας».

Η κα. Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets δήλωσε: «Για ακόμα μια φορά είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και ειδικά σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Τα ΟΚ! Anytime Markets με αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς, συνεργάζονται με το Δείπνο Αγάπης ώστε να ενισχύσουν το επιτυχημένο ταξίδι ζωής και αγάπης που έχουν ξεκινήσει στους δρόμους της Αθήνας».

Όλα τα καταστήματα της εταιρείας, που αποτελούν το μοναδικό οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων ευκολίας (convenience stores), βρίσκονται σε γειτονιές εντός και εκτός Αττικής, εξυπηρετώντας άμεσα και γρήγορα τους καταναλωτές, τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, βάσει των κανόνων υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. .

Ακολουθήστε τα ΟK!Anytime Markets στο Facebook και στο Instagram.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα