Τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Πειραιά, Πάτρα και Βόλο

Τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Πειραιά, Πάτρα και Βόλο

13 σημεία εξυπηρέτησης καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΗΡΩΝ επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων του σε όλη τη χώρα, με το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων λιανικής πώλησης ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε τρεις κομβικής σημασίας πόλεις: τον Πειραιά, την Πάτρα και το Βόλο. Στα 13 πλέον συνολικά σημεία εξυπηρέτησης, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η Εταιρεία για το σπίτι και την επιχείρηση, καθώς και για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της Εταιρείας προς την ενεργειακή ανεξαρτησία με σταθερό άξονα την πράσινη ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση. Η επέκταση του δικτύου του σε όλη την Ελλάδα παρά την πανδημία, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στο όραμα για άμεση και διαφανή εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα. Το εξειδικευμένο προσωπικό ΗΡΩΝ βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κοινού τόσο στα νέα όσο και στα υφιστάμενα καταστήματα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να ικανοποιήσει τους νέους και υφιστάμενους πελάτες που επιθυμούν δια ζώσης εξυπηρέτηση.

Στα καταστήματα ΗΡΩΝ, ιδιώτες και επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις με βάση την ενέργεια που καταναλώνουν, να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών, αλλά και να συνάπτουν τα συμβόλαιά τους επιτόπου με πλήρη επεξήγηση των όρων τους. Μπορούν ακόμα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και φυσικά να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους με τη συνέπεια και την ευγένεια που διακρίνει το προσωπικό ΗΡΩΝ.

Όλοι οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ενημερωθούν για την επόμενη ημέρα της ενέργειας καθώς και τις «καθαρές» ενεργειακές λύσεις που προάγουν την οικολογική συνείδηση και εξοικονομούν ενέργεια και δαπάνες. Σε αυτές ανήκουν το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες ΗΡΩΝ να αποκτήσουν ενεργειακή ανεξαρτησία, μειώνοντας σημαντικά έως και μηδενίζοντας το κόστος του ρεύματός τους για 20 χρόνια «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνουν από Ανανεώσιμες Πηγές, αλλά και τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης EcoDrive HOME & EcoDrive HOME CHARGE, τα οποία προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτρικών Ι.Χ. οχημάτων ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αγοράς φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άκρως προνομιακούς όρους.

Τα τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ βρίσκονται:

Πειραιάς

Ηρώων Πολυτεχνείου 15, Πειραιάς, 18532

Τηλ: 211 4181488 / 211 4181489

E-mail: [email protected]

Πάτρα

Ερμού 68, Πάτρα, 26221

Τηλ: 261 0222050

Email: [email protected]

Βόλος

Δημητριάδος 166, Βόλος, 38221

Τηλ: 242 1313626

E-mail: [email protected]

Ο ΗΡΩΝ αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων του και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των καταναλωτών του φυσικά και διαδικτυακά προκειμένου να τους παρέχει την πληρέστερη εμπειρία εξυπηρέτησης με προηγμένες προτάσεις, φιλικές προς τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα