Ζωή με αποτέλεσμα

Ζωή με αποτέλεσμα

Ένας εκ των κορυφαίων διανοητών του κόσμου, ο Clayton M. Christensen, μας χαρίζει, σύμφωνα με το Forbes, ένα από τα σημαντικότερα βιβλία προσωπικής φιλοσοφίας του 21ου αιώνα.

Το best seller των New York Times, " Ζωή με αποτέλεσμα: Εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής " κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Rosili προκειμένου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και σοφίας για μια ευτυχισμένη ζωή. Βασισμένο σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Harvard Business School και σε ορισμένα άλλα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και έχοντας δοκιμαστεί ενδελεχώς σε οργανισμούς όλων των επιπέδων σε όλο τον πλανήτη, αυτό το αντισυμβατικό βιβλίο προσφέρει "θεωρίες", οι οποίες βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης προσπάθειας - τι είναι αυτό που προκαλεί κάτι να συμβεί και γιατί.

Χωρίς μια θεωρία, μια στρατηγική, είναι σαν να ταξιδεύουμε στη θάλασσα χωρίς πυξίδα. Μια καλή θεωρία, όμως, μπορεί να μας βοηθήσει να προσανατολιστούμε και να βρούμε το δρόμο για σωστές αποφάσεις, όχι μόνο στον επιχειρηματικό τομέα αλλά και στη ζωή γενικότερα. Το βιβλίο αυτό προσφέρει όλες τις θεωρίες, όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής. Στέκεται πολύτιμος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευτυχίας στη σταδιοδρομία και στις σχέσεις μας και πολύτιμος οδηγός στην επίτευξη μιας Ζωής με αποτέλεσμα.

Το βιβλίο " Ζωή με αποτέλεσμα: Εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής " ανήκει στη σειρά LifeSuccess του εκδοτικού οίκου Rosili, σειρά η οποία αποτελείται από βιβλία-οδηγούς για την αναζήτηση της προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας στη σύγχρονη εποχή των συνεχών αλλαγών και της ανασφάλειας. Στην ίδια σειρά ανήκει το βιβλίο «Χτίσε το όνομά σου (Brand you): αξιοποίησε το ταλέντο σου και ξεχώρισε». Μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.lifesuccess.rosili.gr.

SHARE:

24Media Network