5 συσκευές που θα εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον στο σπίτι

5 συσκευές που θα εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον στο σπίτι

Αναπνέουμε πιο καθαρό αέρα, ζούμε καλύτερα.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που ιοί και μικρόβια κάνουν “πάρτι”, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το να αναπνέουμε καθαρό αέρα.

Οι ρύποι της ατμόσφαιρας και τα μικροσωματίδια, που συμπεριλαμβάνονται σε αυτά που εισπνέουν καθημερινά, όσοι ζουν και εργάζονται σε μεγάλες πόλεις – όπου παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους, πυκνή δόμηση και παντελής έλλειψη πράσινου – είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία. Εισχωρούν στους πνεύμονες και μας αρρωσταίνουν.

Επιπλέον, όσοι αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας με το αναπνευστικό τους σύστημα, ταλαιπωρούνται διπλά, τόσο έξω, όσο και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, καθώς η υγρασία είναι σχεδόν πάντα παρούσα.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητες οι συσκευές, που απολυμαίνουν τον αέρα των εσωτερικών χώρων – εξουδετερώνοντας μικροοργανισμούς και ιούς – και εξασφαλίζουν ότι τα επίπεδα υγρασίας είναι στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην προκαλείται δυσφορία.

Δεν χρειάζεται ούτε να σπαταλήσεις ατελείωτες ώρες ψάχνοντας, ούτε να ξοδέψεις μια περιουσία για να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα βρεις μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις ένα υγιές περιβάλλον στο σπίτι.

Για να μην ψάχνεσαι, ιδού οι προτάσεις μας.

Συσκευή Απολύμανσης Αέρα

Η πρώτη επιλογή στη λίστα μας είναι η συσκευή απολύμανσης αέρα, που εξοντώνει το 99,9% των μικροβίων και των ιών, παρέχοντας ασφάλεια σε χώρους υψηλού συνωστισμού. Διαθέτει λάμπα UVC, δεν απελευθερώνει όζον και είναι απόλυτα ασφαλής. Για εσένα που δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια και το design, υπάρχει η δυνατότητα επιτοίχιας και επιδαπέδιας τοποθέτησης.


Συσκευή αποστείρωσης Stick UV

Αν κάτι μας έμαθε ο κορονοϊός είναι η σημασία της καθαριότητας και της αποστείρωσης για την υγεία μας. Η χρονική συγκυρία είναι η κατάλληλη για να αγοράσεις μια συσκευή αποστείρωσης που θα σου λύσει τα χέρια. Η συσκευή διαθέτει τεχνολογία αποστείρωσης UV-C για να αποστειρώνεις εύκολα και γρήγορα τις επιφάνειες και συσκευές σου.

Ιονιστής Καθαριστής Αέρα I-Breathe 30+

Πολύ καλή επιλογή αποτελεί και η συσκευή Ιονισμού-Καθαρισμού αέρα. Διαθέτει σύστημα φίλτρων με λυχνία UV και κεφαλές ιονισμού. Χρησιμοποιείται για την αποστείρωση χώρων και εξουδετερώνει το 99,99% των μικροοργανισμών και των ιών. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι προσφέρει καθαρισμό 7 σταδίων (προφίλτρο, φίλτρο HEPA, λυχνία UV, φίλτρο φωτοκατάλυσης, φίλτρο ενεργού άνθρακα, γεννήτρια ανιόντων, αρωματικό), ενώ διαθέτει και πιστοποίηση CE.


LG F4WV709S2TE Πλυντήριο Ρούχων

Μια θέση στη λίστα μας αξίζει και ένα πλυντήριο ρούχων. Το πλυντήριο ρούχων της LG με κάδο 9Kg έχει τεχνολογία Steam⁺™ η οποία σε προστατεύει από τους κινδύνους που κρύβουν τα ρούχα σου! Ο ατμός που παράγεται εξοντώνει το 99,9% των αλλεργιογόνων ενώ η τεχνολογία AI DD (Artificial Intelligence) αποτρέπει τις φθορές των ρούχων έως και κατά 18%. Η τεχνολογία AI DD υπολογίζει το βάρος του φορτίου, ελέγχει την υφή των υφασμάτων προσφέροντας τη βέλτιστη φροντίδα! Επιπρόσθετα η υψηλή ενεργειακή κλάση του A+++ -40%, σου διασφαλίζει οικονομία σε κάθε πλύση!

Inventor Αφυγραντήρας

Η αλλαγή στην ατμόσφαιρα και το περιβάλλον του σπιτιού με την ύπαρξη ενός αφυγραντήρα θα σε εκπλήξει. Η επιλογή μας είναι ο Inventor ATMOSPHERE ΑΤ-IONUV-20L Αφυγραντήρας 20 Lt με λειτουργία καθαριστή και ιονιστή, για απομάκρυνση επιβλαβών σωματιδίων από την ατμόσφαιρα. Η ενσωματωμένη λάμπα UV διασπά τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που “κρύβονται” στο εσωτερικό της συσκευής σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version