Ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα με μεγάλη εξειδίκευση στα προϊόντα υγείας

Ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα με μεγάλη εξειδίκευση στα προϊόντα υγείας

Το Vita4you φέρνει στην πόρτα σας προϊόντα φαρμακείου, υγείας και ομορφιάς.

Από το 2010 που δημιουργήθηκε, το ηλεκτρονικό φαρμακείο Vita4you είναι δίπλα μας και μας βοηθάει να αποκτήσουμε εύκολα και γρήγορα όποιο προϊόν χρειαζόμαστε, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρισκόμαστε! Μπορεί κανείς να βρει όλα τα δημοφιλή brands, όπως Apivita, Frezyderm, Korres, Health Aid, Vichy, La Roche Posay, Solgar, Lamberts και πολλά άλλα.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο είναι πάντα πρόθυμο να προσφέρει συμβουλές και λύσεις σε θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς. Η προαγωγή της καλής υγείας, καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, αποτελούν βασικές προτεραιότητές του.

Το Vita4you.gr είναι κάτι περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο. Λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, κατά την επεξεργασία της κάθε παραγγελίας και την παράδοσή της. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται πολύ γρήγορα εντός και εκτός Ελλάδος, με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη!

Επιπλέον, η ενημέρωση επεκτείνεται στο “Vita4you Blog”, όπου μπορείς να βρεις όλες τις εξελίξεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς, ενώ το κανάλι “Vita4you” στο Youtube προσφέρει ενημερωτικά βίντεο και μεγάλους διαγωνισμούς. Στα υπόλοιπα Social Media, δημοσιεύονται ενδιαφέροντα posts σε καθημερινή συχνότητα.

Μέσα από το μήνυμα «Είμαστε εδώ για σένα», το Vitayou εκφράζει την έμπρακτη συνεισφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιεί διαρκώς πολλές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που βάζουν σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο και την κοινωνία. «Η αποστολή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή!», τονίζει η φαρμακοποιός Ρίτα Γκατζούλη, εμπνεύστρια του Vita4you.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα