Η γνώμη της ειδικού: τα οφέλη του νερού στον οργανισμό μας μέσα από τα μάτια μιας διατροφολόγου

Η γνώμη της ειδικού: τα οφέλη του νερού στον οργανισμό μας μέσα από τα μάτια μιας διατροφολόγου

Η διατροφολόγος Κλεοπάτρα Κετσελίδη παρουσιάζει τα οφέλη του νερού στον οργανισμό μας και εξηγεί γιατί το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ αξίζει σίγουρα μια θέση στην καθημερινότητά μας.

“Μην ξεχνάς να πίνεις νερό”, “το νερό είναι πηγή ζωής”, “πόσα ποτήρια νερό ήπιες σήμερα;”.

Όσο κι αν έχεις βαρεθεί να ακούς τις παραπάνω φράσεις – ειδικά αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που ξεχνούν να πιουν νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας – είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Το νερό είναι το Α και το Ω για την καλή υγεία του δέρματος και του οργανισμού. Μαθαίνοντας να πίνεις όσο περισσότερο γίνεται μέσα στη μέρα σου θα κάνεις δώρο στον εαυτό σου μία υγιεινή, πολύτιμη συνήθεια με πολλαπλά οφέλη. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι το νερό χαρακτηρίζεται πηγή ζωής, αφού είναι το δεύτερο απαραίτητο συστατικό για τη ζωή μας μετά το οξυγόνο.

Η φροντίδα του οργανισμού μας και ο σεβασμός με τον οποίον οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε μετατρέπεται στο κλειδί για μία υγιή καθημερινότητα και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελεί μια καθημερινή απόδειξη της αγάπης μας προς το σώμα μας. Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο αποτελεί τον καθημερινό “σύμμαχό” μας που μας συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας και συνοδεύει την καθημερινή μας άσκηση και τις καθημερινές ανάγκες ενυδάτωσης. Είναι σύμμαχος ενυδάτωσης και ευεξίας.

Τα οφέλη του νερού μέσα από τα μάτια μιας διατροφολόγου

Τι είναι όμως αυτό που προσφέρει στον οργανισμό μας το νερό; Πόσο νερό πρέπει να καταναλώνουμε την ημέρα; Πόσο σημαντικό είναι το νερό σε μια ισορροπημένη διατροφή;

Με τη βοήθεια της διατροφολόγου, Κλεοπάτρας Κετσελίδη, επιχειρήσαμε να δώσουμε εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ειδικός στο video, o ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέδωσε το 2017 βιβλίο 600 σελίδων στο οποίο αναφερόταν αποκλειστικά στη σημασία διασφάλισης της ποιότητας του νερού. Σε αυτή τη σημασία και την ανάγκη έρχεται να απαντήσει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ.

Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη του νερού σε bullets

  • Μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στο σώμα μας
  • Καλύτερη λειτουργεία της πέψης
  • Σωστή ενυδάτωση για λαμπερό δέρμα
  • Σωστή ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης
  • Διατήρηση της σταθερής θερμοκρασίας του σώματός μας

Το μυστικό κρύβεται στην προέλευση

Θα αναρωτηθείς “γιατί φυσικό μεταλλικό νερό;” και “τι διαφορά έχει από το νερό της βρύσης;”. Κι όμως, υπάρχει διαφορά στην προέλευσή του.

Τo Φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ πηγάζει σε μία ιδιαίτερη περιοχή στην οροσειρά των Αγράφων, η οποία χαρακτηρίζεται από ειδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς. Αναβλύζει φυσικά σε υψόμετρο 1100 μέτρων, στην Πηγή Γκούρα, ακριβώς στην καρδιά μιας ανέγγιχτης, από τον άνθρωπο, φύσης και εμφιαλώνεται στην πηγή.

Το παρθένο δάσος και η ευρύτερη φύση που περικλείει την περιοχή, προσδίδει και διασφαλίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ ως προς την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση του. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά το ΘΕΟΝΗ ένα φυσικό μεταλλικό νερό με εξαιρετική σύνθεση, η οποία έχει συνηγορήσει στο να είναι σήμερα το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό, με 24 βραβεία από Διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα