25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε την καλύτερη κωμική σειρά

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε την καλύτερη κωμική σειρά

Κωμικές σειρές που μας σύστησαν φευγάτους, φανταστικούς ήρωες που έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με το γέλιο που μας χάρισαν. Ψηφίστε την σειρά που έμεινε στην ιστορία με τις ξεκαρδιστικές σκηνές και ατάκες

Επιμέλεια:  Λευτέρης Σαββίδης, Εύη Κιόρρι

Οι κωμικές σειρές είναι δίκαια οι πιο αγαπημένες του κοινού, γιατί αυτές θα ταυτιστούν, κατά κάποιον τρόπο, με την καθημερινότητά μας, περιγράφοντας όλα τα ευτράπελα που θα μπορούσαν να μας συμβούν, αλλά και κάνοντάς μας να περάσουμε ευχάριστα.

Οι κωμικές σειρές είναι αυτές που μάζευαν ολόκληρες οικογένειες μπροστά στην τηλεόραση, που μεγάλωσαν γενιές και γενιές και όσα χρόνια και αν περάσουν θα αποτελούν μια ευχάριστη ανάμνηση για τον καθένα. Αυτό κυρίως χάρη στους φευγάτους ήρωες τους, που είχαν πάντα την κατάλληλη ατάκα στην άκρη της γλώσσας και μας να κλαίμε από τα γέλια.

Ευτυχώς τα τηλεοπτικά κανάλια κατάλαβαν από νωρίς ότι οι κωμικές σειρές είναι το δυνατό χαρτί και για αυτό φρόντισαν να μας χαρίσουν όσες περισσότερες μπορούσαν, πολλές από τις οποίες έχουμε συμπεριλάβει και εμείς στην παρακάτω ψηφοφορία μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα