Αυτοί είναι οι πιο μανιακοί δολοφόνοι της ιστορίας

Αυτοί είναι οι πιο μανιακοί δολοφόνοι της ιστορίας

Δέκα serial killers με ανατριχιαστικές ιστορίες, οι οποίες αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια, έχουν χαραχτεί στη μνήμη δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων (Pics)

Kάποιος ο οποίος διαπράττει δυο ή περισσότερες δολοφονίες μπορεί να θεωρηθεί κατά συρροή δολοφόνος, γνωστός και ως serial killer. Τουλάχιστον αυτήν την άποψη υποστηρίζει το FBI.

Παρακάτω ακολουθεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λίστα, όχι τόσο συνηθισμένη, η οποία παρουσιάζει τους δέκα χειρότερους serial killers στην ιστορία που είχαν ως κατάληξη το θάνατο ή την ισόβια φυλακή.

10 – JEFFREY DAHMER

 

O Jeffrey Dahmer γνωστός και ως Cannibal Killer, διέπραξε σειρά βιασμών και 17 δολοφονίες την περίοδο του 1978 και 1991. Ο ίδιος ακόμη κατηγορήθηκε για νεκροφιλία και κανιβαλισμό (ανθρωποφαγία).

9 – ANDREI CHIKATILO

 

Ο Andrei Chikatilo ήταν ένας σοβιετικός κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «χασάπης του Ροστόφ». Ο ίδιος καταδικάστηκε σε θάνατο τον Οκτώβριο του 1992, καθώς ομολόγησε ότι διέπραξε 56 δολοφονίες γυναικών και παιδιών την περίοδο του 1978 και 1990, ενώ εκτελέστηκε το Φεβρουάριο του 1994.

8 – LUIS GARAVITO

 

Ο Luis Alfredo Garavito Cubillos, γνωστός και ως «The Beast», είναι ένας Κολομβιανός βιαστής και κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι σκότωσε 147 αγόρια. Ο αριθμός των θυμάτων του, όμως, με βάση τις θέσεις των σκελετών που είχε σχεδιάσει στο χάρτη του ο Garavito, θα μπορούσε να υπερβαίνει τα 300. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τοπικά μέσα της Κολομβίας τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον χειρότερο κατά συρροή δολοφόνο του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ SERIAL KILLER

(ΠΗΓΗ: Fortunegreece)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα