Δέκα ανατριχιαστικές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης από γυναίκες

Δέκα ανατριχιαστικές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης από γυναίκες
GETTY IMAGES/INGRAM PUBLISHING

Οι φρικιαστικές υποθέσεις γυναικών που αποπλάνησαν, κακοποίησαν σεξουαλικά και προσπάθησαν να δολοφονήσουν είτε τα θύματά τους, είτε όσους στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδιά τους (pics)

Όταν σκεφτόμαστε τη σεξουαλική αποπλάνηση στο μυαλό μας, ίσως άδικα έρχονται οι άνδρες, ωστόσο και η γυναικεία φύση έχεις τις σκοτεινές στιγμές της.

Ακολουθούν δέκα χαρακτηριστικές υποθέσεις γυναικών, που αποπλάνησαν και επιχείρησαν να δολοφονήσουν το αντικείμενο του πόθου τους ή αυτούς που στάθηκαν εμπόδιο στην εμμονή τους.

10. Joyce McKinney

Δέκα ανατριχιαστικές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης από γυναίκες
GETTY IMAGES/INGRAM PUBLISHING

Στα τέλη της δεκαετίας του 70' η ιστορία της Joyce McKinney συγκλόνισε τη Βρετανία. Η εμμονή της 25χρονης για έναν 19χρονο την οδήγησε στην παρανομία και τη τρέλα, καθώς η ίδια τον απήγαγε υπό την απειλή όπλου, τον έδεσε στο κρεβάτι και τον κακοποιούσε σεξουαλικά, τον απειλούσε και επιχείρησε να τον σκοτώσει.

Ο 19χρονος ήταν εξαφανισμένος για τρεις ημέρες και στα ίχνη του έφτασε ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένειά του, και ο οποίος εντόπισε τον Kirk Anderson σε ένα εξοχικό στο Ντέβον. Ο ίδιος  κατάφερε να διαφύγει τραυματισμένος μόνο όταν της υποσχέθηκε ότι θα την παντρευτεί και κατέληξε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Η McKinney που έμαθε την "προδοσία" μάζεψε τα πράγματά της και διέφυγε στον Καναδά, ωστόσο ποτέ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί τη ζωή του Anderson.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι μέχρι και τώρα, στα εξήντα της χρόνια δεν έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με άλλον άνδρα, ενώ συνεχίζει να έχει εμμονή με τον Kirk.

9. Courtney Reschke

alcoholism
alcoholism GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Η Courtney Reschke φέρεται να χρησιμοποιούσε το Facebook για να προσεγγίζει τα θύματά της που ήταν κυρίως φίλοι του παιδιού της. Έτσι, κατάφερε να συγκεντρώσει τους ανήλικους στο σπίτι της να τους μεθύσει και αργότερα να τους κακοποιήσει σεξουαλικά. Μάλιστα όπως αναφέρεται ,η δράστης δεν δίσταζε να πραγματοποιεί της αποτρόπαιες πράξεις της ακόμη και μπροστά στα μάτια του μικρότερου παιδιού της. Η ίδια απειλούσε τους 15χρονους ότι θα τους σκότωνε αν αποκάλυπταν τη δράση της.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία δήλωσε αθώα, ωστόσο οι καταθέσεις των παιδιών ήταν ανατριχιαστικές με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 20ετή φυλάκιση.

8. Jill Dudley

broken friendship (series)
broken friendship (series) GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Η Jill Dudley είναι συγγενής του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Clement Atlee  και κατάγεται από μια συντηρητική οικογένεια. Η κάτω βόλτα τη ζωή της ήρθε όταν έχασε το σύζυγό της και παντρεύτηκε τον Jack Dudley λίγα χρόνια αργότερα. Ο νέος σύζυγος δεν ήθελε τα δίδυμα αγόρια της Jill και έτσι τα κακομεταχειριζόταν, τους φερόταν σαν να είναι σκλάβοι και τα άφηνε να κοιμούνται εκτός σπιτιού.

Ωστόσο, η συμπεριφορά της ίδια τους της μητέρας ήταν ακόμη χειρότερη καθώς η ίδια, μεταξύ άλλων, τα κακοποιούσε και σεξουαλικά ή άφηνε τους φίλους της να τα κακοποιούν. Μάλιστα η ίδια είχε προσπαθήσει να τα σκοτώσει και συχνά τα άφηνε χωρίς τροφή για να πεθάνουν.

Μετά το θάνατό της, τα παιδιά ανακάλυψαν ότι η μητέρα τους είχε κληρονομήσει μια σημαντική περιουσία, αλλά την έκρυβε από αυτά, ενώ σε μια από τις ντουλάπες της βρήκαν γυμνές φωτογραφίες τους.

7. Gemma Barker

Woman sitting on couch and checking social media profile
Woman sitting on couch and checking social media profile GETTY IMAGES/WAVEBREAK MEDIA

Η 19χρονη Gemma αποπλάνησε μέσω Facebook δυο κοπέλες που ήθελε να εκδικηθεί, προσποιούμενη ότι ήταν άνδρας και αποφάσισε να τους καταστρέψει τη ζωή. Γνώρισε και τις δυο από κοντά, όμως κατάφερε να διατηρήσει τη ταυτότητά της κρυφή με αποτέλεσμα να συνάψει μαζί τους ερωτικές σχέσεις.

Όταν μετά από καιρό αποκαλύφθηκε η ταυτότητά της, οι δυο κοπέλες δήλωσαν σοκαρισμένες και ανέφεραν ότι δεν είχαν καταλάβει την αλήθεια, έτσι την κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση. Μετά τη σύλληψή της δεν έδειξε καμία μετάνοια, ενώ δήλωσε πως αν είχε την ευκαιρία θα το ξανάκανε.

6. Ashley Jessup 

Mother's hands holding baby's feet
Mother's hands holding baby's feet GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Αποτελεί μια από τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης από γυναίκα. Φαίνεται πως η Ashley και το αγόρι της συνήθιζαν να ανταλλάζουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου μέσω διαδικτύου, έτσι τον Αύγουστο του 2011 το αγόρι της, της ζήτησε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μόλις 10 μηνών γιο της και να βιντεοσκοπήσει την πράξη της.

Η ίδια το έκανε χωρίς δισταγμό και του έστειλε το βίντεο που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του από την πρώην κοπέλα του, που ειδοποίησε την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, αποκαλύφθηκε ότι η Jessup  είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και έναν 13χρονο και είχε θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ισόβια φυλάκιση.

5. Sarah Hopkins

Locking or unlocking a door
Locking or unlocking a door GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Η Sarah Hopkins συνελήφθη στα 35 της χρόνια για τη σεξουαλική κακοποίηση του 11χρονου γείτονά της. Η ίδια συχνά έπειθε το αγόρι να την επισκέπτεται στο διαμέρισμά της, όπου τον κακοποιούσε σεξουαλικά και τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει.

Το μυστικό της αποκαλύφθηκε μετά από 8 μήνες όταν το παιδί δεν άντεξε τις απειλές και μίλησε στη μητέρα του. Η  Hopkins συνελήφθη και τιμωρήθηκε με 12ετλη φυλάκιση, ενώ υπήρχαν υποψίες ότι μπορεί να είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε ποτέ.

4. Theresa Goddard

Hand circling ad in newspaper
Hand circling ad in newspaper GETTY IMAGES/CREATAS RF

Η Theresa είχε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να αποπλανεί τα θύματά της, μέσω αγγελιών σε εφημερίδες. Στην σοκαριστική αγγελία της απάντησε ο πατέρας δυο αγοριών 10 και 9 ετών και οι δυο τους ανέπτυξαν μια ρομαντική σχέση μέσω email και μέσων κοινωνικών δικτύωσης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ίδια άφησε τη δουλειά της και μετακόμισε στη Βιρτζίνια όπου άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά τα παιδιά από τον πρώτο κιόλας μήνα της συμβίωσής της με τον 51χρονο, τον οποίο προσπάθησε να δολοφονήσει.

Ο πατέρας των παιδιών ήταν αστυνομικός με αποτέλεσμα, η Theresa να συλληφθεί και να τιμωρηθεί με δεκαετή φυλάκιση.

3. Jennifer Rice

Night Driving Thru Forest
Night Driving Thru Forest GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Η Jennifer ήταν δασκάλα σε σχολείο της Οκλαχόμα όταν άρχισε να έχει εμμονή με έναν 11χρονο μαθητή της, τον οποίο αποπλάνησε και κακοποίησε σεξουαλικά, ασκώντας του παράλληλα ψυχολογική βία ότι θα σκοτώσει την οικογένειά του.

Ο πατέρας του αγοριού άρχισε να υποπτεύεται την συμπεριφορά του αγοριού, αλλά και της δασκάλας και σύντομα ανακάλυψε ότι ο γιος του είχε πέσει θύμα κακοποίησης κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής.

Μετά τη σύλληψή της, αποκαλύφθηκε ότι η ίδια είχε κακοποιήσει και τον 15χρονο αδελφό του 11χρονου και τιμωρήθηκε με 25ετή φυλάκιση.

2. Leah Shipman

Bride Kissing the Ring Bearer
Bride Kissing the Ring Bearer GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Η δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά έναν από τους μαθητές της. Η Leah είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με έναν 15χρονο μαθητή της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για κακοποίηση ανηλίκου. Ωστόσο, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, καθώς το παιδί αρνήθηκε να τη καταγγείλει δεν τιμωρήθηκε ποτέ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η ίδια παράτησε τον επί 19χρόνια σύζυγό της, αφού επιχείρησε να τον δολοφονήσει και παντρεύτηκε τον ανήλικο μαθητή της, με την συγκατάθεση και την άδεια της μητέρας του. Την υπόθεση κατήγγειλε ο πρώην σύζυγός της με αποτέλεσμα να της απαγορευθεί να διδάσκει.

1. Hendrika Shaskey

loneliness
loneliness GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Ακόμη μια δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά έναν από τους μαθητές της. Ο Aaron Gilmore ήταν 11 ετών, όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από την 35χρονη δασκάλα του Hendrika Shaskey σε σχολείο της Νέας Ζηλανδίας. Η δασκάλα τον καλούσε συχνά στο σπίτι της για να παίξει με τα παιδιά της μέχρι που τα κίνητρά της αποκαλύφθηκαν.

Μάλιστα ο 11χρονος είχε περάσει τις διακοπές του μαζί της, ενώ συχνά διανυκτέρευε στο σπίτι της, μέχρι που το αγόρι μετακόμισε οριστικά στο διαμέρισμά της.

Όταν το αγόρι ενηλικιώθηκε, κατέφυγε στην Αυστραλία και αποκάλυψε την κακοποίηση που είχε δεχθεί από τη δασκάλα του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τιμωρηθεί με δεκαετή φυλάκιση.

(Πηγή: ListVerse)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λίστες
SHARE: