Δεκαπέντε εικονογράφοι αποχαιρετούν τον ‘Mr Spock’

Δεκαπέντε εικονογράφοι αποχαιρετούν τον ‘Mr Spock’

Όλα τα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Leonard Nimoy και 15 ξεχωριστά πορτραίτα του βραβευμένου ηθοποιού, που άφησε εποχή ως 'Mr Spock' στις ταινίες 'Star Trek'

Από την περασμένη Παρασκευή που ο Leonard Nimoy έφυγε από τη ζωή, είδαν το φως ένα σωρό πράγματα για τον κορυφαίο ηθοποιό που ακόμα και οι πιο φανατικοί θαυμαστές του “Star Trek” δεν γνώριζαν.

Ο Nimoy έμεινε στην ιστορία της 7ης Τέχνης ως ο “Mr Spock”, o Βουλκάνιος εξωγήινος του διαστημόπλοιου Enterprise, με τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό και το σύνθημα “Live Long and Prosper” (να ζεις μακροχρόνια και να ευημερείς).

Ξέρατε όμως ότι σκηνοθέτησε τα κινηματογραφικά Star Trek 3 και 4; Ότι εμφανίστηκε στους Simpsons και στο Futurama; Μάλλον δεν ξέρατε ότι ο Nimoy εκτός από ηθοποιός ήταν και μουσικός που υκλοφόρησε μερικούς αξιόλογους δίσκους, ενώ σε ρόλο συγγραφέα έγραψε δύο αυτοβιογραφικά βιβλία, το πρώτο με τίτλο “I Am Not Spock” (Δεν είμαι ο Σποκ) και το δεύτερο με τίτλο “I Am Spock” (Είμαι ο Σποκ). Ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία. Σε μια προσπάθεια μάλιστα να προωθήσει την ιδέα της “αποδοχής του πάχους” επιμελήθηκε ένα φωτογραφικό πρότζεκτ με γυμνές υπέρβαρες γυναίκες.

Παρόλα αυτά, όταν ο αρθρογράφος του αμερικανικού Vice, Nick Gazin, ζήτησε από γνωστούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν 15 πορτραίτα του Leonard Nimoy, όλοι τον απεικόνισαν ως “Mr Spock”.

 

Penelope Gazin

 

Sabrina Elliott

 

Chris George

 

Tina Lugo

 

Andrew Neal

 

Rob Corradetti

 

Nick Gazin

 

Ben Jones

 

Kelsey Niziolek

 

Jordan Specher

 

Ryan Humphrey

 

Anna Wanda Gogusey

 

Dustin Mertz

 

Robin Eisenberg

 

Patrick May

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα