Διάσημοι που εγκατέλειψαν τα θρανία πρόωρα

Director Quentin Tarantino poses with his Oscar for best original screenplay for "Django Unchained" backstage at the 85th Academy Awards in Hollywood, California, February 24, 2013.   REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)  (OSCARS-BACKSTAGE) - RTR3E9F7
Director Quentin Tarantino poses with his Oscar for best original screenplay for "Django Unchained" backstage at the 85th Academy Awards in Hollywood, California, February 24, 2013. REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (OSCARS-BACKSTAGE) - RTR3E9F7 REUTERS

Μπορεί να μην τελείωσαν το σχολείο, αλλά κατάφεραν να γίνουν εκατομμυριούχοι χαράσσοντας το δικό τους δρόμο (Pics)

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια μαθητές εγκαταλείπουν το γυμνάσιο κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, γεγονός που τους καθιστά μην ανταγωνιστικούς και μη ικανούς να διεκδικήσουν το 90% των θέσεων εργασίας στην Αμερική.

Ενώ μια τέτοια απόφαση, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται πως ανοίγει το δρόμο προς την επιτυχία -ο David Karp ιδρυτής του Tumblr άφησε το σχολείο στην ηλικία των 15 και δήλωσε στο Forbes δεν το συνιστά σε άλλους αφού έχασε τόσα πολλά- όμως μερικοί τα κατάφεραν πολύ καλύτερα εκτός των προσφιλών αιθουσών του γυμνασίου.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε, παραδείγματα πολύ επιτυχημένων ανθρώπων που εγκατέλειψαν πρόωρα το σχολείο αλλά κατάφεραν πολλά στη συνέχεια.

RICHARD BRANSON

Διάσημοι που εγκατέλειψαν τα θρανία πρόωρα

 

Εγκατέλειψε το σχολείο στα 15

Ο ιδρυτής της Virgin Group, της πολυεθνικής αξίας περίπου 4,9 δισεκατομμύριων δολαρίων σύμφωνα με το Forbes, ίδρυσε την πρώτη του επιχείρηση, το περιοδικό Student, αφού εγκατέλειψε το σχολείο στα 15. Έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του για το πανεπιστημιακό σύστημα. Σχεδόν 50 χρόνια αφού άφησε το σχολείο, είναι σε θέση να επιβλέπει περίπου 500 εταιρείες.

DAVID KARP

Διάσημοι που εγκατέλειψαν τα θρανία πρόωρα

 

Εγκατέλειψε το σχολείο στα 15

Στην ηλικία των 15, ο Karp έφυγε από το “ελιτίστκο” Bronx High School of Science και δημιούργησε το Tumblr δουλεύοντας στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της μητέρα του. Το 2013, πούλησε την εταιρεία του στη Yahoo για 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια με το καθαρό του εισόδημα να ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο ίδιος παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

NICOLE KIDMAN

Διάσημοι που εγκατέλειψαν τα θρανία πρόωρα

 

Εγκατέλειψε το σχολείο στα 17

Η ηθοποιός παρακολουθούσε τα μαθήματά της στο γυμνάσιο του Σίδνεϊ μέχρι που η μητέρα της  διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με Wonderwall.com, άφησε το σχολείο για να στηρίξει την οικογένειά της δουλεύοντας σε ινστιτούτο μασάζ. Η Kidman, επέστρεψε στις σπουδές της όταν η μητέρα της επανήλθε, και παρακολούθησε μαθήματα στο Victorian College of the Arts και στο Θέατρο της Αυστραλίας για τους νέους.

(ΠΗΓΗ: Fortunegreece)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network