Ισχυρές γυναίκες δίνουν μαθήματα αυτοπεποίθησης

Ισχυρές γυναίκες δίνουν μαθήματα αυτοπεποίθησης

Γυναικεία παραδείγματα προς μίμηση. Όταν το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία γερή δόση αυτοπεποίθησης

Της Δέσποινας Δημά

Η αυτοαξία ως έννοια, αλλά και ως βίωμα βασίζεται σε δυο πολύτιμες αρετές, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό δεν είναι ένα γενικευμένο χαρακτηριστικό που αναφέρεται σε όλες τις πλευρές της ζωής και είναι δύσκολο να κατακτηθεί.

Γυναίκες με επιρροή αναδεικνύονται σε σύγχρονα πρότυπα και αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση. Όλες εκείνες που τα έχουν καταφέρει περίφημα παρά τα εμπόδια μπορούν να μιλήσουν μέσα μας και να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα μικρό βήμα προς τα πάνω.

Γυναίκες που δίνουν έμπνευση. Γυναίκες που είναι εκεί για να μας θυμίζουν πως το πείσμα, η θέληση, η δύναμη αλλά και η κοπιώδης δουλειά αποφέρουν καρπούς. Το επόμενο συνέδριο του Game Changer είναι αφιερωμένο σε όλες αυτές. ” Women of Influence” με πολύτιμες συμβουλές για όλες εμάς.

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ., διοργανώνει  το συνέδριο της σειράς Game Changer  και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για να παρακολουθήσεις την Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλο, Microsoft Hellas, τη Δρ. Αντιγόνη Δήμα, Ερευνήτρια Γενετικής, τη Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Σύμβουλο Επικοινωνίας & Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, The People’s Trust, τη Μαρίκα Λάμπρου, Διευθύνουσα Σύμβουλο, Intersys, την Αντιγόνη Λυμπεράκη, Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, CEO, Life Clinic Group & Professional Coach, Author-Speaker, τη Χριστίνα Οικονόμου, Fashion Designer, τη Αναστασία Σιδέρη, Πρόεδρο της Επιτροπής Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου &  Διευθύντρια Επικοινωνίας, The Coca Cola Company CSE.

Να θυμάσαι πάντα πως μία και μόνο κουβέντα μπορεί να είναι ικανή να σου αλλάξει τρόπο σκέψης, νοοτροπία, ίσως και ζωή. 10 διάσημες ατάκες αποκαλύπτουν το μυστικό του δυναμισμού και της αυτοπεποίθησής τους.

Όταν δεν αισθάνομαι καλά κάνω μία ερώτηση στον εαυτό μου. ‘Τι θα κάνεις με αυτό;’ Χρησιμοποιώ την αρνητικότητά μου για να τροφοδοτήσω την αντίδραση που θα με κάνει καλύτερη.

Beyoncé Knowles

Θυμάμαι να με κοιτάζω στον καθρέφτη και να βλέπω ένα όμορφο παιδί. Όλοι ήταν πολύ τυχεροί που με κοιτούσαν. Βέβαια, όσο τα χρόνια περνούσαν αυτό σταμάτησε αλλά πάντα κρατώ την ανάμνηση εκείνου του μικρού παιδιού μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου.

Lena Dunham

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με την αλλαγή είναι πρόκληση. Είναι σημαντικό να παίρνεις την κριτική στα σοβαρά αλλά όχι προσωπικά. Να μάθεις να είσαι πρόθυμη να ακούς αλλά ικανή να αξιολογείς από πού έρχεται κάθε κριτική.

 Hillary Clinton

Πίστεψε στον εαυτό σου. Ακόμα κι αν δεν το κάνεις, να προσποιηθείς και κάποια στιγμή θα το καταφέρεις.

Venus Williams

Σε όλες τις κοπέλες οι οποίες θεωρούν τον εαυτό τους παχύ επειδή τα ρούχα τους δεν είναι νούμερο 0, να ξέρετε ότι εσείς είστε οι όμορφες και η κοινωνία είναι που είναι άσχημη.

Marilyn Monroe

Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη, προσπάθησε να ξεχάσεις την ιστοριούλα που λέει ότι είσαι πολύ χοντρή ή πολύ χλωμή, πολύ μαυριδερή ή πολύ ηλικιωμένη, ότι τα μάτια σου είναι πολύ μικρά ή η μύτη σου μεγάλη. Απλά κοίταξε το πρόσωπό σου στον καθρέφτη. Όταν ξεχάσεις την κριτική, αυτό που θα δεις θα είναι απλά ο εαυτός σου.

Oprah Winfrey

Οι άνθρωποι συνήθως λένε ότι η ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του παρατηρητή και εγώ λέω ότι το πιο απελευθερωτικό στοιχείο της ομορφιάς είναι να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ είσαι ο παρατηρητής. Αυτό μας εξουσιοδοτεί να ανακαλύψουμε την ομορφιά σε μέρη όπου όλοι οι άλλοι δεν θα τολμούσαν καν να κοιτάξουν, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού των ίδιων μας των εαυτών.

Salma Hayek

Η γυναίκα είναι σαν ένα φακελάκι τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να μπει μέσα σε καυτό νερό.

Eleanor Roosevelt

Ποτέ δεν έχω γνωρίσει κάποια γυναίκα που δεν είναι δυνατή, αλλά μερικές φορές δεν το αφήνουν να βγει προς τα έξω. Μετά συμβαίνει κάτι τραγικό και ξαφνικά όλη αυτή η δύναμη απελευθερώνεται. Το μήνυμά μου είναι άσε τη δύναμή σου να βγει προς τα έξω, πριν την τραγωδία.

Diane von Furstenberg

Αν νομίζεις ότι είσαι πολύ ασήμαντη για να επιβληθείς, δοκίμασε να πας για ύπνο μ’ ένα κουνούπι.

Αnita Roddick

Το επόμενο συνέδριο της σειράς Game Changer  με τίτλο ”Women of Influence’‘, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πηγή: ladylike.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα