Μία εικόνα 1000 λέξεις: Όταν η Νάνσι Ρίγκαν κάθοταν στα γόνατα του Mr. T

Μία εικόνα 1000 λέξεις: Όταν η Νάνσι Ρίγκαν κάθοταν στα γόνατα του Mr. T

Με αφορμή τον θάνατο της Νάνσι Ρίγκαν, το news247 θυμάται την ιστορία πίσω από την πιο πολυσυζητημένη φωτογραφια της

Η Νάνσι Ρίγκαν έφυγε από την ζωή την Κυριακή όλοι όμως την θυμούνται για το άψογο στιλ της και την προσπάθεια της ο ρόλος της του κοινωνικού προσώπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων. Τ0 1983 και καθώς είχε αυξηθεί δραματικά η χρήση ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες η Νάνσι Ρίγκαν είχε ξεκινήσει την καμπάνια “Πείτε όχι στα ναρκωτικά” που απευθύνονταν στα παιδιά και τους νέους.

Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που έδωσε στον Λευκό Οίκο για τα παιδιά των υπαλλήλων και των διπλωματών κάλεσε για τον ρόλο του Άγιου Βασίλη τον Mr. T ο οποίος εκείνο το διάστημα ήταν ιδιαίτερα διάσημος από τον ρόλο του ως B.A. Baracus στο A-Team.

Το 2008 σε μια μίνι συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον intependent ο Mr. T είχε ρωτηθεί για την πιο σημαντική έκπληξη  που του είχαν κάνει στην ζωή του θυμήθηκε την πρόσκληση αυτή στον Λευκό Οίκο. “Η Νάνσι Ρίγκαν ‘έτρεχε’ τότε αυτή την καμπάνια κατά των ναρκωτικών, και είχε ακούσει για την κίνηση μου να επισκέπτομαι σχολεία και να αποτρέπω τα παιδιά από την χρήση ναρκωτικών. Ήτα μεγάλη τιμή αυτή η πρόσκληση για ένα παιδί που μεγάλωσε στα γκέτο και κατάφερε να ξεφύγει”.

Λίγο πριν μπουν τα παιδιά στην αίθουσα ο Mr. T παίρνει την θέση του στην καρέκλα του Αη Βασίλη και η Nάνσι Ρίγκαν έρχεται και κάθεται στα πόδια του. Εκείνος της προσφέρει μία από τις κούκλες και η πρώτη Κυρία τον ευχαριστεί με ένα φιλί στο μέτωπο. Η στιγμή απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο του Λευκού Οίκου. Η αντίδραση του San-T Claus; Αστειευόμενος είπε “Oh, won, man. That’ll start some scandal”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα