Άνοιξε ο δρόμος για την πληρωμή νέων αγροτών της Δυτικής Ελλάδας

Θεσσαλικός κάμπος αγρότες
Θεσσαλικός κάμπος αγρότες EUROKINISSI

Διαβάστε τι προβλέπει η απόφαση για την πληρωμή των νέων αγροτών, που δημοσιεύθηκε στη "Διαύγεια".

Δόθηκε η εντολή πληρωμής για τους Νέους Αγρότες της Δυτικής Ελλάδας που εντάχθηκαν στο μέτρο μετά την αποδοχή των επιλαχόντων.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας Νίκος Αντώνογλουμε υπέγραψε την απόφαση «ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΕΥ ΥΠΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΕΠ» συνολικού ύψους 3,6 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια:

Α. Εγκρίνουμε τη μεταφορά των ποσών για τα έργα άνευ Υπολόγων του παρακάτω πίνακα με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων (ΕΛΕΓΕΠ), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 135941/28-12- 2015 (ΦΕΚ 2882/Β/30-12-2015) ΚΥΑ Υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Β. Δίνουμε εντολή στην υπεύθυνη λογ/σμού της ΣΑΕ 082/1 Ανδριανή Βούλγαρη όπως προβεί στην εκτέλεση της ηλεκτρονικής εντολής πληρωμής – μεταφοράς στον ΕΛΕΓΕΠ (έμμεση πληρωμή) μέσω του ΠΣΥΠΟΔΕ των αντίστοιχων ποσών με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων – ΕΛΕΓΕΠ (μέσω Τράπεζας της Ελλάδος), για τα κατωτέρω έργα με στοιχεία:

Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016 για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: 3.606.623,38 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη στο agropost.gr:

Σε απόγνωση οι μαστιχοπαραγωγοί

KavalaExpo με τοπικές αγροδιατροφικές επιχειρήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πληρωμή 2 εκατ. ευρώ

SHARE: