Αλλαγή στη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού

Αλλαγή στη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού

Νέα διευθύντρια στις φυλακές Κορυδαλλού η Χαρά Κουτσομιχάλη, μετά από απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης. Η Μαρία Στέφη μετακινείται σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα

Αλλαγή προέκυψε στη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, με την Χαρά Κουτσομιχάλη να καλύπτει τη συγκεκριμένη θέση αντί της Μαρίας Στέφη, που θα μετακινηθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.

Όπως αποφάσισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, η κ. Κουτσομιχάλη, η οποία ήταν διευθύντρια των φυλακών Ελαιώνα Θηβών παίρνει το αντίστοιχο πόστο στον Κορυδαλλό μετά την μετακίνηση της κ. Στέφη μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τις πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων που φέρονται να εμπλέκονται τόσο στη διευκόλυνση των μετακινήσεων του Ξηρού μέσα στις φυλακές όσο και για την απόδοση ευθυνών σε αυτούς που του χορήγησαν άδειες.

Μέχρι στιγμής, 17 είναι οι υπάλληλοι που εμπλέκονται στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι των μελών των "Πυρήνων της Φωτιάς" και του Ξηρού αλλά και για τις επισκέψεις του τελευταίου στην πτέρυγα που κρατούνται οι πρώτοι.

SHARE:

24Media Network