Ανατριχιαστικό περιστατικό: Μωρό μπουσούλαγε σε λεωφόρο του Ναυπλίου

Ανατριχιαστικό περιστατικό: Μωρό μπουσούλαγε σε λεωφόρο του Ναυπλίου

Περαστικοί έπαθαν σοκ όταν είδαν ένα μικρό αγοράκι να μπουσουλάει σε κεντρικό δρόμο του Ναυπλίου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν, με το μωρό να χαίρει άκρας υγείας. Δικογραφία εις βάρος των γονιών αλλά και φιλικού ζευγαριού που είχε αναλάβει τη φύλαξη του (vid)

Απίστευτο περιστατικό, από αυτά που αδυνατεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, είναι αυτό που συνέβη στο Ναύπλιο, με ένα μωρό, περίπου 20 μηνών, να βρίσκεται να μπουσουλάει ανάμεσα σε αυτοκίνητα, σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής, οι περαστικοί είδαν έντρομοι ένα μικρό αγοράκι, που φόραγε μόνο την πάνα του, να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου και να κλαίει. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό, σταμάτησαν τη διέλευση των οχημάτων, το πήραν από το δρόμο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί το παραμικρό και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μετά από έρευνα, οι αρχές προσήγαγαν ένα φιλικό ζευγάρι των γονιών, το οποίο είχε αναλάβει τη φύλαξη του μωρού, καθώς εκείνοι ήταν στο εργοστάσιο επεξεργασίας σταφυλιών στην Κορινθία, όπου εργάζονται. Άγνωστο είναι πως το παιδάκι βρέθηκε στη μέση της λεωφόρου χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν, εκτός από τους περαστικούς.

Εις βάρος τόσο των γονιών όσο και του φιλικού ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου.

Πληροφορίες από argolikesidiseis.blogspot.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μωρό μπουσούλαγε στο δρόμο

SHARE:

24Media Network