Απίστευτοι βανδαλισμοί και στον Βόλο

Απίστευτοι βανδαλισμοί και στον Βόλο

Μεγάλες καταστροφές και στον Βόλο. Η πορεία κατά των νέων επώδυνων μέτρων σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια και βανδαλισμούς. Έκαψαν ολοσχερώς τραπεζικό κατάστημα (Vid)

Εκρηκτικό σκηνικό και στο κέντρο του Βόλου κατά την ψήφιση του νέου Μνημονίου, με τους κουκουλοφόρους να προβαίνουν σε πρωτοφανείς βανδαλισμούς και καταστροφές.

Το αντάρτικο στους δρόμους της πόλης διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα ΜΑΤ να μην κατορθώνουν να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Το Δημαρχείο βρέθηκε στα χέρια των διαδηλωτών, όπως και η Εφορία, μέρος του αρχείου της οποίας καταστράφηκε, ενώ στις φλόγες παραδόθηκε ένα κατάστημα της Eurobank.

Τα επεισόδια, όπως σημειώνει το thessalianews.gr , ξεκίνησαν όταν άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν αδικαιολόγητα με χημικά κατά την κορύφωση της τεράστιας σε όγκο πορείας φιλάθλων των δύο ομάδων της πόλης, Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, συνδικάτων, λαϊκών συνελεύσεων, κινημάτων και απλών πολιτών και όταν το κύριο σώμα της βρέθηκε έξω τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Μέρος της πορείας ανασυγκροτήθηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οδομαχίες, οι οποίες κατέληξαν στην κατάληψη του Δημαρχείου του Βόλου.

Έκτοτε επεισόδια εκτυλίσσονταν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνεχίστηκαν μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Νωρίτερα, άλλοι διαδηλωτές δεν δίστασαν να βάλουν φωτιά και να σπάσουν υποκαταστήματα τραπεζών, ένα εκ των οποίων κάηκε ολοσχερώς. Η κατάσταση εκτονώθηκε με την αποχώρηση των καταληψιών από το φλεγόμενο Δημαρχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λεηλατημένη Αθήνα και νέο Μνημόνιο

Κατέρρευσε τράπεζα στον Βόλο

SHARE:

24Media Network