Ανακαλούνται καφετιέρες

Ανακαλούνται καφετιέρες

Ανακαλούνται καφετιέρες - τσαγιέρες που εισήγαγε η ΙΚΕΑ, μετά από 20 αναφορές παγκοσμίως για σπάσιμο του γυάλινου δοχείου, συμπεριλαμβανομένων και 12 αναφορών για τραυματισμούς από κάψιμο και μία αναφορά για τραυματισμό από κόψιμο

Πρόγραμμα ανάκλησης καφετιέρας - τσαγιέρας μοντέλο FORSTA εκτελεί η ΙΚΕΑ. Η ανάκληση στην Ελλάδα αφορά 11.912 τεμάχια (με κωδικό 20149707), στα οποία ενδεχόμενη πίεση από το μεταλλικό στήριγμα του γυάλινου δοχείου μπορεί να γίνει αιτία να σπάσει απροσδόκητα, θέτοντας το χρήστη σε κίνδυνο από κάψιμο ή κόψιμο.

Η ΙΚΕΑ παγκοσμίως έχει λάβει 20 αναφορές για σπάσιμο του γυάλινου δοχείου, συμπεριλαμβανομένων 12 αναφορών για τραυματισμούς από κάψιμο και μία αναφορά για τραυματισμό από κόψιμο.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει την καφετιέρα/τσαγιέρα FORSTA να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν αμέσως και να επιστρέψουν το προϊόν πίσω στο Τμήμα Αλλαγών και Επιστροφών του καταστήματος, όπου και θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της ΙΚΕΑ στο τηλέφωνο 801 11 22722.

SHARE:

24Media Network