ΑΡΓΙΕΣ

Στιγμιότυπο από τη Δροσιά

Κακοκαιρία Ελπίδα: Γενική αργία αύριο σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Γενική αργία αύριο, Τρίτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις στις 20:00 από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδη.

Πολίτες στο κέντρο της Αθήνας

ΓΣΕΕ: Σωρεία καταγγελιών για απασχόληση εργαζομένων από αλυσίδες στις αργίες του Πάσχα

Πλήθος καταγγελιών γνωτοσποιεί η ΓΣΕΕ σχετικά με αποφάσεις καταστημάτων - αλυσίδων που "επιβάλλουν στο προσωπικό τους την προσέλευση στο χώρο εργασίας" κατά τις αργίες του Πάσχα.

Πάσχα 2021: Τι ισχύει για τις αργίες

Πάσχα 2021: Τι ισχύει για τις αργίες

Τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα. Ποια είναι η προβλεπόμενη πληρωμή των εργαζομένων και ποιες επιχειρήσεις δικαούνται να απασχολούν προσωπικό διευκρινίζει η ΓΣΕΕ.

Καθαρά Δευτέρα (ΦΩΤΟ Αρχείου)

Αργίες 2020: Πότε πέφτουν Καθαρά Δευτέρα, Πάσχα και του Αγίου Πνεύματος

Η ώρα του χαρταετού πλησιάζει, ωστόσο οι λάτρεις των εκδρομών, πρέπει να είναι οργανωμένοι και για τις επόμενες ευκαιρίες για "αποδράσεις". Αναλυτικά όλες οι αργίες που έχουμε μπροστά μας

Οι Τρεις Ιεράρχες

Καταργείται η αργία των Τριών Ιεραρχών στα σχολεία: Στη θέση της, "θρησκευτικές εκδηλώσεις"

Η αργία των Τριών Ιεραρχών "αποκαθίσταται ως ημέρα πραγματοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμή των Μεγάλων αυτών Πατέρων αλλά και της Παιδείας" σύμφωνα με το υπουργείο.

Ημερολόγιο

Πότε πέφτει του Αγίου Πνεύματος - Για ποιους είναι αργία

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή και εορτάζεται 50 μέρες μετά από το Πάσχα. Η μέρα είναι αργία για το Δημόσιο, αλλά και για αρκετούς εργαζομένους γραφείου. Δείτε αναλυτικά για ποιους είναι αργία.

Μαθητές προετοιμάζονται για την παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940, Αρχείο

28η Οκτωβρίου: Πώς αμείβεται η εργασία - Για ποιους μεταφέρεται η αργία

Η αργία φέτος είναι Κυριακή και δεν μπορεί να μεταφερθεί άλλη μέρα παρά μόνο με σχετική Υπουργική απόφαση κάτι που δεν έχει γίνει στο παρελθόν - Καμία εφημερίδα δεν θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Για ποιους είναι αργία η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και για ποιους όχι

Για ποιους είναι αργία η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και για ποιους όχι

Ευκαιρία για απόδραση και ξεκούραση βλέπουν οι εργαζόμενοι την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος που «πέφτει» την 1η Ιουνίου. Για ποιους όμως είναι αργία η συγκεκριμένη ημέρα και ποιοι εργάζονται κανονικά