ΑΕΚ – Άρης: Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές στο αεροδρόμιο, παραμένουν άφαντοι

ΑΕΚ – Άρης: Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές στο αεροδρόμιο, παραμένουν άφαντοι

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του εμφανίστηκαν μεθυσμένοι και προκάλεσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους κατά την άφιξή τους στο "Ελ. Βενιζέλος" ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη.

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη (09/04, 18:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League προέκυψε ένα σοβαρό ζήτημα με πρωταγωνιστές τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ;όπως αναφέρει το Sport24.gr, ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και τον VAR, Κριστόφ Γιάκουμπικ εμφανίστηκαν μεθυσμένοι και προκάλεσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους κατά την άφιξή τους στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Μία είδηση που επιβεβαιώνεται κι από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία, μάλιστα, υποστηρίζει πως θα υπάρξουν εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις διαιτητές δεν έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ έως αυτή την ώρα και παραμένουν άφαντοι.

Όπως είναι λογικό, με τα τωρινά δεδομένα, ο αγώνας είναι στον… αέρα και κανείς δεν γνωρίζει αν θα διεξαχθεί κανονικά ή όχι.

Με αφορμή όσα συνέβησαν, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάστασή τους, ορίζοντας Έλληνες διαιτητές στον αγώνα.

Το ποιοι θα είναι οι Έλληνες διαιτητές αναμένεται να γίνει γνωστό αργότερα την Κυριακή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα