ΑΕΚ Betsson – Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League

Διαβάζεται σε 1'
ΑΕΚ Betsson – Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με την ΑΕΚ Betsson να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Η “Ένωση” είναι πληγωμένη και θα παραταχθεί χωρίς τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Δημήτρη Φλιώνη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζάστιν Τίλμαν. Μπορεί όμως ακόμα να κάνει τη ζημιά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR από την πλευρά του έχει χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή του Κώστα Σλούκα, ξέροντας ότι δεν έχει περιθώριο για στραβοπάτημα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη την περασμένη αγωνιστική.

Ο λόγος είναι πως – αν συμβεί αυτό – τότε το πλεονέκτημα έδρας θα είναι ξανά ανοιχτό ενόψει των playoffs, αφού ο Ολυμπιακός θα τον πιάσει στην βαθμολογία και θα έχει την ευκαιρία (με νίκη στον έξτρα γύρο του πρωταθλήματος) να το πάρει κιόλας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα