Κίνηση: “Έμφραγμα” σε Κηφισό και Αττική Οδό με καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχειου)
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχειου) ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Δύσκολη η μετακίνηση το πρωί της Τετάρτης (30/09) στην Αττική, με έντονη συμφόρηση στον Κηφισό και καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα 30 λεπτά στην Αττική Οδό.

Με σημαντικές καθυστερήσεις και αυξημένη κίνηση στους κυριότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (30/09).

Για ακόμη μία ημέρα, ο Κηφισός βρίσκεται στο επίκεντρο της ταλαιπωρίας, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν και στα δύο ρεύματα από το ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα εξόδου από το ύψος του Χαϊδαρίου έως τον Σκαραμαγκά.

Στο κέντρο της Αθήνας, αυξημένη ροή οχημάτων παρατηρείται στην άνοδο και την κάθοδο των Λεωφόρων Κηφισίας και Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στις Βασιλέως Κωνσταντίνου, Καλλιρρόης και στην άνοδο της Συγγρού.

Παράλληλα, χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στο λιμάνι του Πειραιά και τους γύρω δρόμους, ενώ μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος προς Γλυφάδα.

Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 30 λεπτά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ καταγράφονται 10-15 λεπτά καθυστέρησης στην έξοδο για Λαμία. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, παρατηρούνται καθυστερήσεις 10-15 λεπτών από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας, καθώς και 5-10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα