ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Επίσημα στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Επίσημα στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr, η ΕΛ.ΑΣ άναψε “κόκκινο” για τη διεξαγωγή του αγώνα στη Ριζούπολη επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και έτσι το ματς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ωρα 21:00 στον Βόλο. Θυμίζουμε Super League θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου χωρίς το παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, το οποίο ορίστηκε για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί λόγω του τελικού.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή. Επίσης, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά, υπό την αίρεση της έγκρισης της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” Βόλου με ώρα έναρξης 21:00.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα