Αντετοκούνμπο για Ιακωβίδη: “Θα είμαστε δίπλα του”

Αντετοκούνμπο για Ιακωβίδη: “Θα είμαστε δίπλα του”
Η άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο Eurokinissi

Μήνυμα στήριξης στον Θοδωρή Ιακωβίδη έστειλαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο "Ελ. Βενιζέλος".

Τη στήριξή τους στον Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος έχει συγκλονίσει τη χώρα με τις δηλώσεις που έκανε μετά την επίδοσή του (ως μοναδικός εκπρόσωπος) στην άρση βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων, εξέφρασαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο κατά τη συνέντευξή τους στο αεροδρόμιο.

Μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκαν, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Πρωταθλητής του NBA και MVP των τελικών, Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής, δεν το πολυσυζητούν οι αθλητές γιατί αν το κάνουν θα λένε “παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε και παίξε”. Είναι δύσκολο όμως. Είναι πάρα πολύ βαρύ όλο αυτό. Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, είπε πώς ένιωθε. Κι εγώ πάρα πολλές φορές, πάρα πολλά βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου λένε διάφορα και μου δίνουν κίνητρο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι αυτόν. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του. Τους ανθρώπους πρέπει να τους χτίζεις, όχι να τους γκρεμίζεις. Αυτό ισχύει και για τον Καλαϊτζάκη, που έγινε ντραφτ. Πρέπει να τον περιβάλλουμε με αγάπη”.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του, Θανάσης είπε: “Θέλω να πω ένα τεράστιο “συγγνώμη” στον Θοδωρή, όχι από εμάς, αλλά από όλους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του. Τόσο ως οικογένεια όσο και ως άτομα, είμαστε μαζί του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα