Απίστευτες καταγγελίες Μπέικον: “Βάλανε 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια”

Απίστευτες καταγγελίες Μπέικον: “Βάλανε 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια”
Ντουέιν Μπέικον eurokinissi

Ο πρώην, πια, παίκτης του Παναθηναϊκού Ντουέιν Μπέικον κατήγγειλε ότι σεκιούριτι είχαν εντολή να του σπάσουν τα πόδια.

Σε τρομερές καταγγελίες προχώρησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, σε LIVE που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έπειτα από μία ήττα των “πράσινων” κάποιος τοποθέτησε 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι του – αλλά και έξω από τα σπίτια των Πάρις Λι και Ντέρικ Γουίλιαμς – με εντολή να τους σπάσουν τα πόδια αν βγουν.

Επίσης, σε άλλο σημείο του LIVE ερωτήθηκε από κάποιο χρήστη του Instagram τι συνέβη με τον Λευτέρη Μαντζούκα και αποκαλύπτει ότι τον χτύπησε στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης.

Αναλυτικά ο Αμερικανός είπε στο LIVE που έκανε στο Instagram:

“Είχα 17, 18 πόντους σε ένα παιχνίδι, που είναι ο μέσος όρος μου, τους περισσότερους στην ομάδα με διαφορά 5 πόντων από τον επόμενο.

Σταματήστε να πιστεύετε όσα ακούτε. Χρειάστηκε να περάσω πολλά σκ@τ@, οπότε δεν με νοιάζει που θα επιστρέψω νωρίτερα στο σπίτι μου και θα πάρω και τα λεφτά μου. Είναι win-win αυτή η κατάσταση.

Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό. Βάλανε 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου – στεκόντουσαν μπροστά στην πόρτα μου – και τους είπαν αν φύγω να μου σπάσουν τα πόδια. Όλα αυτά επειδή χάσαμε έναν αγώνα, σαν να ήταν μόνο δικό μου λάθος, ενώ είμαστε ομάδα.

Ναι, ήρθαν στα αποδυτήρια και το είπαν αυτό. Μας απείλησαν. Αλλά έβαλαν μπράβους μόνο έξω από το δικό μου σπίτι, του Πάρις (σ.σ Λι) και του Ντέρικ (σ.σ Γουίλιαμς). Υπήρξαν πολλές μ@λ@κίες. Και εγώ συνέχιζα να παίζω μέσα από όλα αυτά, τους τραυματισμούς μου, τα πάντα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα