Ντοκουμέντα: Νεκροταφείο τα αποδυτήρια της Μπάρτσα στο Άνφιλντ, έκλαιγε ο Άλμπα στο ημίχρονο

Ντοκουμέντα: Νεκροταφείο τα αποδυτήρια της Μπάρτσα στο Άνφιλντ, έκλαιγε ο Άλμπα στο ημίχρονο
Twitter

Δείτε εικόνες μέσα από τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα από το περσινό 4-0 από τη Λίβερπουλ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League. Έκλαιγε ο Άλμπα στο ημίχρονο, απόλυτη σιγή μετά τον αγώνα.

Νεκρική σιγή επικρατούσε στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα μετά το περσινό 4-0 4-0 από τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League. Οι κόκκινοι ανέτρεψαν το 3-0 του πρώτου αγώνα και έριξαν στο καναβάτσο τους Καταλανούς, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτό που είχε συμβεί λίγα λεπτά πριν.

Το αποκαλυπτικό VIDΕΟ που είδε το φως της δημοσιότητας, μεταφέρει το τι ακριβώς συνέβη, με τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να πιάνουν τα πρόσωπά τους, να κοιτάζουν κάτω, να μην έχουν τη δύναμη να αρθρώσουν μια κουβέντα και την απογοήτευση να είναι διάχυτη, διότι χάθηκε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ακόμα πιο σοκαριστικό, όπως αναφέρει το Sport24, είναι το στιγμιότυπο από το ημίχρονο. Την ώρα που ο Βαλβέρδε δίνει οδηγίες και οι παίκτες συζητούν μεταξύ τους, ο Άλμπα “λυγίζει”. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε κάνει το λάθος που έφερε το 1-0 της Λίβερπουλ, ενώ είχε χάσει και τετ-α-τετ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα