Αστέρας – Ολυμπιακός 0-0: Λευκή ισοπαλία με τους μικρούς

Αστέρας – Ολυμπιακός 0-0: Λευκή ισοπαλία με τους μικρούς

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό (0-0) με τους Αρκάδες να "κλέβουν" έναν πόντο από τους "νεανικούς" ερυθρόλευκους για την 8η αγωνιστική των playoffs.

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος χωρίς να καταφέρουν να βρουν γκολ, με τους Αρκάδες να ισορροπούν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες. Έτσι, δόθηκε ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει αρκετούς μικρούς δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής από την αρχή της αναμέτρησης. Ακόμη και ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε διαχείριση του υλικού του θέλοντας επίσης να δώσει λεπτά σε ποδοσφαιριστές του.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μετά από τη δεύτερη σερί ισοπαλία του έφτασε τους 84 πόντους και είναι στο +20 από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο Αστέρας πήρε τρίτη σερί ισοπαλία και έχει συγκεντρώσει 47 πόντους.

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει το SPORT 24 ξεκίνησε την αναμέτρηση με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, αφού κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο Τζολάκης, ενώ φανέλα βασικού πήραν οι Καλογερόπουλος και Σουρλής. Οι ερυθρόλευκοι παρά το νεανικό σχήμα του Μαρτίνς είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 6ο λεπτό με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Μπουχαλάκη που πέρασε άουτ. Στο 17′ σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με τον Θανάση Ανδρούτσο να μην μπορεί εξ επαφής να ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να κυκλοφορεί την μπάλα και να γίνεται απειλητικός με κεφαλιά του Χασάν στο 22′ και ακόμη ένα σουτ του Μπουχαλάκη στο 32′. Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν ψηλά δημιουργώντας προβλήματα στους Αρκάδες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

ΚΑΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τους Βαλμπουενά, Αραμπί και Μασούρα θέλοντας να πιέσει περισσότερο, με τον Αστέρα να προχωράει σε αλλαγές διαχείρισης. Ο Ολυμπιακός απείλησε με δύο κεφαλιές Χασάν και Αραμπί στα πρώτα λεπτά, ενώ ο Τζίμας θέλησε να εκμεταλλευτεί κόντρα στον Τζολάκη, ώστε να βρει δίχτυα στο 48′.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν χαμηλός στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να γράφουν πολύ δύσκολα ευκαιρίες. Ο Αστέρας εν αντιθέσει με το πρώτο μέρος ανέβασε τις γραμμές του θέλοντας να γίνει με τη σειρά του επιθετικός.

Ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν αρκετά να φτάσει στην περιοχή του Αστέρα, με τον Μαρτίνς να έχει παράπονα για απώλεια της μπάλας έξω από την περιοχή. Παράλληλα, οι Αρκάδες συνέχιζαν να επιδιώκουν να γίνουν επιθετικοί.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έγινε ακόμη πιο επιθετική, χωρίς να καταφέρει να βρει το γκολ. Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με διαφορετικό τερματοφύλακα, αφού ο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Ηλία Καραργύρη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα