Αυστηρό μήνυμα Γιαννακόπουλου: “Η βία δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό”

Αυστηρό μήνυμα Γιαννακόπουλου: “Η βία δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό”
Δημήτρης Γιαννακόπουλος Glomex

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV με αφορμή ένα περιστατικό πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Αυστηρό μήνυμα στους οργανωμένους για τη βία.

Στο ημίχρονο του τελικού για το “Παύλος Γιαννακόπουλος” ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, όντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Το να ακούμε πως ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση ήταν και ο σκοπός μας. Αυτό θέλαμε να κάνουμε προκειμένου να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έκαναν τον Παναθηναϊκό να είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ευρώπη.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αμαυρώθηκε η εικόνα με κάποια περιστατικά. Θέλω να σταθώ σε αυτό το σημείο. Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να σταματήσουμε και να χτυπήσουμε φαινόμενα που άνθρωποι από τη Θύρα 13 χτυπάει κόσμο που έρχεται με την οικογένειά του, για να τους πάρουν τα εισιτήρια, να σπάνε πόρτες και να μπαίνουν τσάμπα στο γήπεδο.

Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, έχουμε αλλάξει όλες τις εταιρείες σεκιούριτι που υπάρχουν στην Ελλάδα, μέχρι τώρα καμία δεν έχει μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό. Δυστυχώς η Αστυνομία και η Πολιτεία σφυρίζουν αδιάφορα. Προσπαθούμε με δικά μας μέσα να σταματήσουμε όλο αυτό στο γήπεδο, ώστε να είναι ένας χώρος στον οποίο θα μπορεί ένας οικογενειάρχης να έρθει και να περάσει καλά.

Πρέπει να καταλάβουν ότι εμένα αυτοί οι άνθρωποι δεν θα με διώξουν, εγώ θα τους διώξω. Φώναξα όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού, δεν έχει σημασία αν είναι οι αριστεροί, οι δεξιοί ή οι μεσαίοι. Τους φώναξα όλους και τους εξήγησα ότι στο πρώτο περιστατικό θα κλείσω τη Θύρα 13 και θα τους επιστρέψω τα εισιτήρια. Πόσω μάλλον, όταν αυτό γίνεται σε ένα τουρνουά με φιλανθρωπικό σκοπό και στην μνήμη δύο ανθρώπων που έφεραν τον Παναθηναϊκό σε αυτό το σκαλοπάτι στην Ευρώπη.

Ενδεχομένως λοιπόν, αυτό το μήνυμα να μην έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οπότε θα το πω δημοσίως στην τηλεόραση. Θα το δηλώσω δημοσίως ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξουν τέτοιου είδους περιστατικά, είτε να σπάνε πόρτες, είτε να χτυπούν τον κόσμο, το δηλώνω ξεκάθαρα, θα κλείσω τη Θύρα 13, θα δώσω πίσω τα εισιτήρια και δεν θα τους επιτρέψω την είσοδο στο γήπεδο. Η βία και η τρομοκρατία σε κάθε τους μορφή δεν επιτρέπονται στον Παναθηναϊκό, δεν είναι αποδεκτές και αυτό θα γίνει πράξη. Είτε το θέλουν, είτε όχι”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version