Μπαλτάκος: “Η απόφαση της ΕΠΟ σήμερα είναι για τελικό κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό”

Διαβάζεται σε 2'
ΕΠΟ
ΕΠΟ INTIME

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας σήμερα είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή με τις κάμερες ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Όπως γράφει το SPORT24, να θυμίσουμε πως η ΔΕΑΒ αποφάσισε την Τετάρτη (27/3) να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το Σάββατο ο αγώνας των playouts ανάμεσα στο Βόλο και την Κηφισιά καθώς μετά από έλεγχο δεν λειτουργούσαν οι κάμερες.

Αν αλλάξουν τα δεδομένα ο Τάκης Μπαλτάκος σημείωσε πως η εισήγηση της ομοσπονδίας είναι για τελικό με 11.000 κόσμο με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει την άποψη μέσω του Γιάννη Αλαφούζου: “Καλύτερα κεκλεισμένων παρά με τόσο λίγο κόσμο”.

Την Πέμπτη (28/3) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Το παρών έδωσαν οι Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης.

Από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης.

“Ναι υπό προϋποθέσεις με 15.000 φιλάθλους” ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ, συμπληρώνοντας: “Θέλει περισσότερους ο Παναθηναϊκός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα