Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η ΕΠΟ ακύρωσε 265 εισιτήρια που αντιστοιχούν σε θέσεις των βιόλα

Διαβάζεται σε 1'
Τελικός Conferenece League
Τελικός Conferenece League EUROKINISSI

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι αποφασίστηκε να ακυρωθούν 265 εισιτήρια που αντιστοιχούν σε θέσεις που καταλαμβάνουν φίλαθλοι της Φιορεντίνα.

Η ΕΠΟ, σύμφωνα με το SPORT24, ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκαν 265 εισιτήρια που αντιστοιχούν σε θέσεις που καταλαμβάνουν φίλαθλοι της Φιορεντίνα για τη διασφάλιση της ασφάλειας του τελικού του Conferenece League κόντρα στον Ολυμπιακό (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24).

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα, η UEFA ακύρωσε μπλε εισιτήρια που είχαν καταλήξει σε ελληνικά χέρια. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι “περίπου 600 μπλε εισιτήρια που προμηθεύτικαν μέσω Ιταλών φιλάθλων, με αντικανονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας, καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Αποφασίστηκε να ακυρωθεί ένας συνολικός αριθμός 265 εισιτηρίων που αντιστοιχούν σε θέσεις που βρίσκονται στο χώρο που καταλαμβάνουν οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τελικού του UEFA Europa Conference League και η ασφάλεια όλων των θεατών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν ενημερωθεί για την απόφαση αυτή και τους ζητήθηκε να μην προσέλθουν στο γήπεδο καθώς δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα