Εκπρόσωπος FIFA: "Το Grexit που έμοιαζε μακρινό, δεν είναι πλέον"

Εκπρόσωπος FIFA: "Το Grexit που έμοιαζε μακρινό, δεν είναι πλέον"

Ο υπεύθυνος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, τόνισε πως το Grexit δεν είναι μακρινό και πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο γκρεμό

Tο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αγγίξει πολλάκις τον πάτο του βαρελιού, αλλά φαίνεται πως πάντα υπάρχει παρακάτω. Μετά τα τελευταία γεγονότα στην Τούμπα και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, όπου είχε σε εμφανή θέση και το όπλο του, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, το πρωτάθλημα διακόπηκε και η FIFA επισήμως μιλάει για γκρεμό και πως το Grexit δεν είναι τόσο μακρινό με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Αναλυτικά ΕΔΩ η συνέντευξη Τύπου στην ΕΠΟ

Ο υπεύθυνος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, χτυπώντας εκκωφαντικά το καμπανάκι του κινδύνου. Είτε αλλάζουμε είτε βουλιάζουμε, δεν υπάρχει πλέον γυρισμός και οι διεθνείς συνομοσπονδίες έχουν φτάσει στα όριά τους με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους παράγοντές του.

"Το Grexit που έμοιαζε μακρινό, δεν είναι πλέον. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο γκρεμό", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χούμπελ και συνέχισε πως  "δεν υπάρχει θέση στη βία. Θα πρέπει να υπάρξει δέσμευση και υπόσχεση απ' όλους ότι πρέπει να υπάρξει σεβασμός στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα και εκβιασμοί".

SHARE:

24Media Network