Ένωση Διαιτητών EuroLeague: "Δεν γίνεται να περιμένουμε μέχρι να πεθάνει κάποιος"

Ένωση Διαιτητών EuroLeague: "Δεν γίνεται να περιμένουμε μέχρι να πεθάνει κάποιος"
EUROKINISSI

Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για την επίθεση στο ταξί που επέβαιναν οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι ελπίζει να παρθούν μέτρα.

Η UEBO (Ένωση Διαιτητών EuroLeague) πήρε και αυτή με την σειρά της θέση για την επίθεση στο ταξί των διαιτητών του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Όπως γράφει το Sport24.gr, η Ένωση Διαιτητών EuroLeague χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να περιμένουν όλοι να πεθάνει κάποιος για να παρθούν μέτρα.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague καταδικάζει την επίθεση στους διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα στον αγώνα της 22ης Φεβρουαρίου 2020.

Σε καμία περίπτωση μία τέτοιου είδους εγκληματική ενέργεια δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί και αυτό που έγινε πρέπει να μας κάνει να πάρουμε μέτρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Δεν γίνεται να περιμένουμε να τραυματιστεί ή ακόμα χειρότερα να πεθάνει κάποιος διαιτητής. Ευτυχώς, στην Αθήνα δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ελπίζουμε ότι όλοι μαζί με τους εκπροσώπους της EuroLeague και τους συλλόγους θα βρούμε έναν τρόπο να εξαλείψουμε τέτοιες δράσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία θέση στο άθλημα.

Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague".

SHARE:

24Media Network