Δεν άρχισε ποτέ το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός λόγω τραυματισμού του Γκαρθία

Δεν άρχισε ποτέ το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός λόγω τραυματισμού του Γκαρθία
Eurokinissi

Στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μια ταινία ταμειακής μηχανής χτύπησε κάτω από το μάτι τον προπονητή του Ολυμπιακού - Επεισόδια στην Τούμπα

Το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε ποτέ.

Κατά την είσοδο των παικτών και των μελών του τεχνικού επιτελείου των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αντικείμενο που ήρθε από την εξέδρα χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία ακριβώς κάτω από το μάτι και ο Ισπανός τεχνικός έφυγε εσπευσμένα για τα αποδυτήρια, προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Δευτερόλεπτα μετά αποχώρησαν και οι ποδοσφαιριστές των “ερυθρολεύκων” για τα αποδυτήρια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού διακομίστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του.

Η στιγμή του τραυματισμού:

Eurokinissi

Eurokinissi

 

Λίγο μετά τις 20.45 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να αποχωρούν από τις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας και άρχισαν να συγκεντρώνονται στον δρόμο έξω από τα αποδυτήρια, από όπου γίνεται η άφιξη και η αποχώρηση των ομάδων, περιμένοντας προφανώς την στιγμή που θα βγει η αποστολή του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι και όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας θέλησαν να απομακρύνουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από το σημείο, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν την έξοδο, τότε ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

(Πηγή: Sport24)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα