Εντοπίστηκε σορός στα συντρίμμια του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Σάλα

Εντοπίστηκε σορός στα συντρίμμια του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Σάλα
Φωτογραφία του Σάλα στο γήπεδο της Κάρντιφ AP

Στην εξιχνίαση του μυστηρίου με την πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και συνετρίβη στη θάλασσα φτάνουν οι αρχές.

Ερευνητές αεροπορικών δυστυχημάτων δήλωσαν τη Δευτέρα ότι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα συντρίμμια ενός αεροπλάνου στον βυθό κοντά στο Γκέρνσεϊ ανήκουν στο αγνοούμενο αεροσκάφος που μετέφερε τον Ιταλοαργεντινό ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα και πως μια σορός είναι ορατή μέσα σ’ αυτά.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μετέβαινε στις 21 Ιανουαρίου αεροπορικώς από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας στο Κάρντιφ της Ουαλίας για να κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα Cardiff City, όταν το αεροπλάνο με πιλότο τον Ντέιβιντ Ίμποτσον πιστεύεται πως συνετρίβη στη θάλασσα.

«Βάσει της ανάλυσης των εικόνων από το ROV (τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο), οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το αντικείμενο είναι συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους Piper Malibu», αναφέρεται σε δήλωση της βρετανικής υπηρεσίας διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων AAIB. «Δυστυχώς στις εικόνες του βίντεο ένας επιβαίνων είναι ορατός μέσα στα συντρίμμια.

Η AAIB εξετάζει τώρα τα επόμενα βήματα, σε διαβούλευση με τις οικογένειες του πιλότου και του επιβάτη, καθώς και με την αστυνομία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα