Euro 2020: Απόπειρα εισβολής Άγγλων οπαδών στο Γουέμπλεϊ πριν τον τελικό

Euro 2020: Απόπειρα εισβολής Άγγλων οπαδών στο Γουέμπλεϊ πριν τον τελικό
Οπαδοί της Αγγλίας David Cliff / ASSOCIATED PRESS

Άγγλοι οπαδοί λίγες ώρες πριν απ' την έναρξη του τελικού του Euro 2020 ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία επιχείρησαν να εισβάλλουν στο Γουέμπλεϊ, με την αστυνομία να τους εμποδίζει, σύμφωνα με τις Αρχές.

Δύο ώρες πριν απ’ την έναρξη του τελικού του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία, μία ομάδα οπαδών προσπάθησε να εισβάλλει στο γήπεδο, σπάζοντας τις μπάρες ασφαλείας.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το Sky Sports, η αστυνομία εμπόδισε αυτή την εισβολή και η τάξη επανήλθε, παίρνοντας μάλιστα στο κυνήγι τους επίδοξους εισβολείς.

“Αντιμετωπίζουμε ένα περιστατικό στην εξωτερική περίμετρο ασφαλείας του σταδίου, με τη στήριξη της αστυνομίας. Τα μέτρα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν γρήγορα στα σχετικά σημεία και δεν υπήρξαν παραβιάσεις από οπαδούς χωρίς εισιτήρια” αναφέρει η ενημέρωση των ανθρώπων του Γουέμπλεϊ.

Βέβαια, ο δημοσιογράφος της Daily Mail, Μάικ Κίγκαν, ενημέρωσε πως τελικά 50 άτομα κατάφεραν να μπουν χωρίς εισιτήρια, ενώ ο ρεπόρτερ του Reutes, Ρίτσαρντ Μάρτιν, καταγγέλλει την έλλειψη μέτρων ασφαλείας και ελέγχων, με εκατοντάδες να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Όπως γράφει το SPORT24, η UEFA ενημέρωσε πως η εισβολή δεν ήταν πετυχημένη.

Η αστυνομία του Λονδίνου έχει προειδοποιήσει πως οπαδοί χωρίς εισιτήρια δεν πρέπει να πλησιάσουν τον χώρο έξω απ’ το γήπεδο. Η Αγγλία θα έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στην παρουσία οπαδών στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Euro 2020, με την UEFA να ανακοινώνει πως οι Ιταλοί που θα βρεθούν στις εξέδρες θα είναι 6.619.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα