Euro 2020: Η Αγγλία επικράτησε με 1-0 επί της Κροατίας

Euro 2020: Η Αγγλία επικράτησε με 1-0 επί της Κροατίας
Στιγμιότυπο από το EURO 2020 Glyn Kirk / ASSOCIATED PRESS

Η Αγγλία κατέγραψε την πρώτη νίκη της σε πρεμιέρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με νίκη 1-0 επί της Κροατίας.

Η Αγγλία κέρδισε την Κροατία με 1-0 και γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 2ο ημίχρονο στην 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020.

Οι Άγγλοι έκαναν το χρέος τους στο “Γουέμπλεϊ” και τώρα ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τη Σκωτία την Παρασκευή, την ώρα που η ομάδα της Κροατίας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Τσεχίας την ίδια μέρα.

Οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ έχοντας ένα επιθετικό κρεσέντο. Στο 6ο λεπτό είχαν τη σημαντικότερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Φιλ Φόντεν πάτησε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Οι Κροάτες κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και κατά συνέπεια να εξουδετερώσουν τα “όπλα” των Άγγλων, που δεν μπορούσαν να κερδίσουν εύκολα την κατοχή.

Στο 2ο μέρος η πίεση της Αγγλίας απέδωσε καρπούς. Ο Κάλβιν Φίλιπς έβγαλε καταπληκτική κάθετη μπαλιά στον Στέρλινγκ, που σε θέση φορ έκανε το 1-0 για τους Άγγλους.

Αγγλία – Κροατία: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τρίπιερ, Στόουνς, Μινγκς, Ράις, Φίλιπς, Στέρλινγκ, Μάουντ, Φόντεν, Κέιν.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Τσαλέτα – Τσαρ, Βίντα, Γκβαρντιόλ, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς, Κράμαριτς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα