EuroLeague – Final Four: “Ελληνική κόλαση το Βερολίνο” – Ποια είναι η λέξη που ακούγεται παντού

Διαβάζεται σε 2'
Uber Arena
Uber Arena SPORT24

“Ελληνικός παλμός” στο Βερολίνο με τα διεθνή Μέσα να εστιάζουν στο κλίμα αλλά και τη λέξη που… “πρωταγωνιστεί”. Δείτε την ανταπόκριση του Sport24.

Οι Έλληνες οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στο Βερολίνο για το Final 4 της Euroleague, έχουν ήδη δώσει το δικό τους στίγμα.

Όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα ABC, σε άρθρο της με τίτλο «Η ελληνική κόλαση που περιμένει τη Ρεάλ στο Βερολίνο» η γνωστή ελληνική λέξη «μαλ@@α», ακούγεται παντού στην πόλη.

«Η μαζική μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βάζει δύσκολα στην προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει ξανά τη Euroleague. ‘Μαλ@@α’, τη λέξη που χρησιμοποιείται σαν φιλική προσβολή στα ελληνικά, είναι αυτή που ακούς περισσότερο από κάθε άλλη στους δρόμους του Βερολίνου», γράφει ο απεσταλμένος τος ισπανικού ΜΜΕ, Πάμπλο Λοδέιρο Φερνάντεζ.

Οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μετρούν πλέον αντίστροφα για τη συμμετοχή τους στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Το βράδυ της Παρασκευής(24/5), oι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν ρίχνονται πρώτοι στη «μάχη» των ημιτελικών με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στις 19:00, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα, παίρνουν θέση στο τζάμπολ στις 22:00 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Uber Arena (15.000 θέσεων).

Σημειώνεται πως Χάρης Σταύρου και Βασιλική Καραμούζα μεταφέρουν το κλίμα από την Uber Arena και όλο το ρεπορτάζ από το Βερολίνο για λογαριασμό του Sport24.gr, λίγες ώρες πριν από τους μεγάλους ημιτελικούς του Final Four για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

Δείτε όλες τις εξελίξεις από το Βερολίνο εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα