Εβαλαν τον Μαραντόνα σε θρόνο, έφαγαν τέσσερα και συνέχισαν να τον αποθεώνουν

Εβαλαν τον Μαραντόνα σε θρόνο, έφαγαν τέσσερα και συνέχισαν να τον αποθεώνουν

Η ομάδα της Νιούελς επιφύλαξε ιστορική υποδοχή στον Μαραντόνα. Ο σπουδαίος Αργεντινός κοούτσαρε την Χιμνάσια ενώ καθόταν σε θρόνο, έριξε τέσσερα στους γηπεδούχους και εκείνοι συνέχισαν να τον αποθεώνουν .

Στιγμές που θα μείνουν στην ποδοσφαιρική ιστορία συνέβησαν στην Αργεντινή πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Νιούελς – Χιμνάσια. Ο Μαραντόνα επέστρεψε στο “Μαρσέλο Μπιέλσα” ως προπονητής της δεύτερης και οι οπαδοί, όπως και η διοίκηση της Νιούελς τον υποδέχθηκαν σαν βασιλιά.

Όλο το γήπεδο ζητωκραύγαζε για τον Ντιεγκίτο. Ακόμα και όταν η Χιμνάσια διέλυε την Νιούελς με 4-0, οι φίλαθλοι της ηττημένης ομάδας δεν σταμάτησαν ν’ αποθεώνουν τον σπουδαίο Αργεντινό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαραντόνα, ποδοσφαιρικά δεν έγραψε ιστορία στην Νιούελς, αφού μέτρησε μόλις μερικές συμμετοχές. Ωστόσο, οι φίλαθλοί της τον λατρεύουν.

Το highlight της βραδιάς, βέβαια, ήταν η απόφαση της διοίκησης των γηπεδούχων να ετοιμάζουν μία ειδική καρέκλα στον Μαραντόνα, ένα θρόνο στον οποίο ο Ντιεγκίτο έκατσε και κοούτσαρε την Χιμνάσια σε όλο το 90λεπτο. Οι εικόνες από το γήπεδο της Νιούελς κάνουν ήδη το γύρω του κόσμου.

Φοβερές είναι οι εικόνες και από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Χιμνάσια. Οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν από κάτω, αποθέωναν μοναδικά τον Μαραντόνα και εκείνος με τη σειρά του το απολάμβανε χορεύοντας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα