Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Η Ντουντουνάκη προκρίθηκε στον τελικό ισοφαρίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Η Ντουντουνάκη προκρίθηκε στον τελικό ισοφαρίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ
Η Άννα Ντουντουνάκη Eurokinissi

Η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στον τελικό των 100μ. πεταλούδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, ισοφαρίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει η ίδια.

Η Άννα Ντουντουνάκη για τρίτη συνεχόμενη φορά προκρίθηκε στον τελικό των 100μ. πεταλούδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, πήρε τη δεύτερη θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά με 57.77 (μαζί με τη Ρωσίδα Αρίνα Σούρκοβα) και πέρασε με την τέταρτη επίδοση στον τελικό της Τρίτης (18/5, 19:18), και θα επιδιώξει να κερδίσει ένα μετάλλιο.

Η Ντουντουνάκη ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει η ίδια από το Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, στις 4 Αυγούστου 2018. Μάλιστα, τότε είχε τερματίσει στην πέμπτη θέση.

Κορυφαία των ημιτελικών ήταν η Σουηδή Λουίζ Χάνσον με 56.73, ενώ οι διαφορές είναι μικρές στις υπόλοιπες αθλήτριες. Η Γαλλίδα Μαρί Γουατέλ πέρασε δεύτερη με 57.48 και η Ρωσίδα Σβετλάνα Τσίμροβα τρίτη με 57.62. Προκρίθηκαν επίσης η Ιταλίδα Έλενα Ντι Λίντο (57.88), η Λευκορωσίδα Αναστασίγια Σκουρντάι (57.92) και η Ιταλίδα Ιλάρια Μπιάνκι (58.06).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version