Φέντερερ: Έγιναν 2,5 εκατομμύρια clicks για ένα νόμισμα με τον Ελβετό

Φέντερερ: Έγιναν 2,5 εκατομμύρια clicks για ένα νόμισμα με τον Ελβετό
Φέντερερ AP

Εντυπωσιακή ήταν η ζήτηση για τα νομίσματα του θρυλικού, Ρότζερ Φέντερερ, αφού οι ενδιαφερόμενοι έριξαν το σάιτ του νομισματοκοπείου της Ελβετίας!

Τη Δευτέρα σας ενημερώσαμε πως ο Ρότζερ Φέντερερ θα γίνει νόμισμα. Ούτε ένα 24ωρο αργότερα τα περισσότερα από αυτά τα νομίσματα έχουν γίνει καπνός, ενώ η επίσημη σελίδα του νομισματοκοπείου της Ελβετίας έπεσε από τις πολλές επισκέψεις των φίλων του θρυλικού τενίστα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από τα 55.000 νομίσματα που ήταν προς διάθεση έφυγαν τα 35.000 και ήδη οι άνθρωποι του νομισματοκοπείου ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την παραγωγή στις 100.000.

Όπως γράφει το Sport24, είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και τώρα το ηλεκτρονικό κατάστημα του νομισματοκοπείου είναι πεσμένο, ενώ συνολικά έχουν γίνει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια clicks στην σελίδα. Ο CEO του νομισματοκοπείου, Μάριους Χάλντιμαν, τόνισε: “Είχαμε 2,5 εκατομμύρια clicks. Δεν μπόρεσε το κατάστημα μας να το διαχειριστεί. Περιμέναμε να έχουμε μεγάλη ζήτησ, αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ήταν τόσο μεγάλη. Μετά το που έβαλε ο Ρότζερ το λινκ στα social media που έχει αμέσως το σάιτ παρουσίασε πρόβλημα λόγω της μεγάλης κίνησης. Κάποιοι πιο τυχεροί κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους”.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους να συνεχίσουν να προσπαθούν: “Πολλοί μας έστειλαν e mail για να μας ρωτήσουν πως θα μπορούσαν να κρατήσουν ένα νόμισμα, αλλά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών από ένα e mail. Ζητάμε από τον κόσμο να έχει υπομονή και να συνεχίσει να προσπαθεί να μπει στο σάιτ. Κάνουμε κάθε προσπάθεια για να λύσουμε το πρόβλημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα