Γαλλία – Αργεντινή: Η καταιγίδα γκόλ, ο απαρηγόρητος Μέσι και ο άνθρωπος – αστραπή Εμπαπέ

Γαλλία – Αργεντινή: Η καταιγίδα γκόλ, ο απαρηγόρητος Μέσι και ο άνθρωπος – αστραπή Εμπαπέ
O Λιονέλ Μέσι αποτελούσε την τραγική φιγούρα μετά από το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Γαλλίας και Αργεντινής

Επιτέλους πλούσιο θέαμα στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Ο αγώνας Γαλλία - Αργεντινή σηματοδοτεί το άδοξο τέλος της πορείας Μέσι με τα εθνικά χρώματα. Το απίστευτο σπριντ Εμπαπέ.

Αυτός ο αγώνας τα είχε όλα. Θέαμα, ανατροπές στο σκορ, ένταση και πάθος. Η Αργεντινή μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόντος, δεν θα παρέδιδε ωστόσο τα όπλα απέναντι στη φορμαρισμένη Γαλλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Χορταστικό θέαμα και εντυπωσιακό γκολ πρόσφεραν η Γαλλία και η Αργεντινή στους φίλους του ποδοσφαίρου με τους Γάλλους να παίρνουν τελικά την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας επικρατώντας με 4-3.

O Λιονέλ Μέσι αποτελούσε την τραγική φιγούρα μετά από το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Γαλλίας και Αργεντινής για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο σούπερ σταρ της “αλμπισελέστε” αποχώρησε για τέταρτο σερί τουρνουά χωρίς επιτυχία και όλα δείχνουν ότι θα κλείσει την καριέρα του δίχως το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό τρόπαιο.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τον βρήκε αμίλητο, να στέκεται στο κέντρο του γηπέδου και να αποχωρεί με σκυμμένο κεφάλι.

Ο φτερωτός Εμπαπέ

Ο επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν πέτυχε δύο γκολ, αλλά εκτός από αυτό η ταχύτητα του (με την μπάλα στα πόδια!) έφθασε τα 37 χλμ. / ώρα στην κούρσα που έκανε στη φάση που κέρδισε το πέναλτι, καθώς ανετράπη από τον Μάρκος Ρόχο. Ξεπέρασε και τον Γκάρθε Μπέιλ, του οποίου σπριντ είχε καταμετρηθεί με 36,9 χλμ./ώρα

Αξίζει ν’ αναφερθεί για συγκριτικούς λόγους ότι το ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ είναι 44,7 χλμ. / ώρα από το 2009, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο Βερολίνο. σ Δείτε τη χαρακτηριστική φάση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα