Γιάννης Αντετοκούνμπο: Game Night για τον θρίαμβο του “Greak Freak”

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Game Night για τον θρίαμβο του “Greak Freak”

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Βασίλης Σκουντής, Αλέξανδρος Τρίγκας από το στούντιο του SPORT24 και ο απεσταλμένος στο Μιλγουόκι, Χάρης Σταύρου, συζητούν για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πήρε για το πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ.

Ο μεγάλος τελικός του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Φοίνιξ Σανς στο Fiserv Forum, ολοκληρώθηκε με τα “Ελάφια” να στέφονται πρωταθλητές και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάζει 50 πόντους!!

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Βασίλης Σκουντής, Αλέξανδρος Τρίγκας από το στούντιο του SPORT24 και ο απεσταλμένος στο Μιλγουόκι, Χάρης Σταύρου, συζητούν για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μια ξεχωριστή Game Night αφιερωμένη στον Greek Freak.

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ “Γιάννης Αντετοκούνμπο” και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα