Γιαννακόπουλος: "Συνοδοιπόρος η Περιφέρεια Αττικής για το όραμα του Παναθηναϊκού"

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου  Πατούλη με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού A.O. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
(EUROKINISSI/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού A.O. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. (EUROKINISSI/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για το πρότζεκτ του Βοτανικού, αλλά και το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr, η κουβέντα τους περιλάμβανε το πρότζεκτ του Βοτανικού, όσο και έργα που αφορούν τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ADVERTISING

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Πατούλης τόνισε: "Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λ. Αλεξάνδρας. Όπως ήδη έχουμε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και τώρα θα συμβάλουμε στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτό έχω ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια, όλοι μαζί Πολιτεία, Περιφέρεια Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε εξελίξεις στο ζήτημα της Λεωφόρου, ενώ υπογράμμισε την ύπαρξη στήριξης από την Περιφέρεια για τον Βοτανικό: "Φιλοξενήσαμε με χαρά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη που για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι συνοδοιπόρος στο όραμα του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Ταυτόχρονα, έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σύντομα θα έχουμε εξέλιξη και σε αυτό το θέμα, καθώς κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει να αμελούμε το παρόν και τον χώρο που αθλούνται εκατοντάδες παιδιά".

SHARE:

24Media Network