Γιατρός εθνικής Δανίας: “Όταν μπήκαμε στο γήπεδο, ο Έρικσεν είχε σφυγμό και ανέπνεε, μετά όλα άλλαξαν”

Γιατρός εθνικής Δανίας: “Όταν μπήκαμε στο γήπεδο, ο Έρικσεν είχε σφυγμό και ανέπνεε, μετά όλα άλλαξαν”
Κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο γιατρός της εθνικής Δανίας που έσπευσε να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον Κρίστιαν Έρικσεν αποκάλυψε ότι ο διεθνής μέσος είχε τις αισθήσεις του όταν μπήκε στο γήπεδο, αλλά τις έχασε στη συνέχεια.

Ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, μίλησε στους δημοσιογράφους έπειτα από το πέρας του αγώνα με τη Φινλανδία και το τρομακτικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, ο Δανός γιατρός ήταν μεταξύ της ομάδας που έκανε καρδιακές μαλάξεις και ανάνηψη στον μέσο της Ίντερ, όταν βρισκόταν στο χορτάρι χωρίς αισθήσεις.

“Δεν μίλησα με τον Κρίστιαν και την οικογένειά του, γι’ αυτό δεν θα μπω σε λεπτομέρειες”, είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Μπόεσεν, ο οποίος στη συνέχεια περιέγραψε με πολύ λίγα λόγια την κατάσταση που βίωσε, όταν κλήθηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή.

“Μας κάλεσαν στον αγωνιστικό χώρο όταν έπεσε ο Κρίστιαν και όταν μπήκαμε, ανέπνεε και είχε σφυγμό. Όμως όλα άλλαξαν γρήγορα και αρχίσαμε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση”, δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο Μπόεσεν επιβεβαίωσε ότι ο Έρικσεν είχε τις αισθήσεις του και μπορούσε να μιλήσει πριν καν διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις επιβεβλημένες εξετάσεις: “Μου μίλησε πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα